Secondary Adv

Celes modern 5.1 Font Barcelona, Smart Home Albania

Smart Home Albania

 Përshkrimi

Celes modern 5.1 Barcelona

 

Font Barcelona gjithmonë në Smart Home Albania.

 

Font Barcelona projekton dhe prodhon pajisje elektrike të përjetshme që kombinojnë bukurinë dhe teknologjinë më të fundit me materiale vendore, me cilësi të lartë dhe procese prodhimi artizanale që janë të përshtatura për çdo projekt, duke ofruar mundësi të pakufishme personalizimi që shtojnë një prekje të veçantë në çdo hapësirë.

 

- Prize per TV/Telefon

- Karikues USB

- Termostat digjital

- Altoporlant

- Zile

- Celes me karte

- Mbulese kablloje

- Mbulese e padukshme