Secondary Adv

Tub elektrik fleksibel pvc, Intel

Intel

Pershkrimi

Tub elektrik fleksibel pvc

Tub elektrik fleksibel per instalime elektrike civile dhe industriale brenda murit, vete shuarje ndaj zjarrit referuar normave italiane CEI EN 50086 2-2-3 & CEI EN 61386-23.

Klasifikimi 3321

Disponueshme ne seri te lehte, seri te mesme dhe seria e rende

Disponueshme ne ngjyra te ndryshme e zeze, bardhe, kafe, jeshile, kuqe, gri, etj.

Permasat sipas standarteve Italiane:  D.16, D.20, D.25, D.32, D.40, D.50.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme