Secondary Adv

Sistem ngjiteje vetem nga nje ane SCS, Peri Albania

Peri Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sistem ngjiteje vetem nga nje ane SCS, ngarkesat nga presioni i betonit transferohen pa lidhje te formwork nëpërmjet sistemit me ngjitje. SCS qëndron me një shkallë të lartë të kosto-efektivitetit. Produktivitet optimal që i përshtatet kërkesave përkatëse dhe gjeometrise.
Strukturë mbajtëse e përkohshme për mbështetjen jo të lidhur, të njëanshme të murit në pajtim me DIN EN 12812.
Optimizuar për aplikimet vertikale me lartësi 3.00 m. Betonimi si dhe përdorimi në 30 ° me një lartësi 2.50 m
Përdorimi standart GT 24
Platforma e veçantë e punës mund të përshtatet për përdorimin në strukturat nga ± 15 ° dhe 30 ° ±.
Modelet    SCS 190
Me gjerësi. 1.90 m
SCS 250
Me gjerësi përafërsisht. 2.50 m

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme