Secondary Adv

Boje plastike per perdorim te brendshem VITAPLAST, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Boje plastike per perdorim te brendshem

VITAPLAST është një bojë me bazë uji, e cila përbëhet nga rezina speciale te tipit kopolimer. Është një bojë ekonomike me performancë të lartë, ka mbulueshmëri shumë të mirë dhe është rezistente ndaj larjeve dhe gërvishtjeve. Duke qenë se ka një përqindje të ulët arome, është e përshtatshme për t’u përdorur në ambjente të brendshme. Boja nuk përbën rrezik për përdoruesin apo mjedisin. Nuk ka përmbatje metali. Eshtë e disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe në një shumëllojshmëri ngjyrash të përgatitura përmes sistemit të ngjyrave ZEUS-AL.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE