Secondary Adv

Boje per mure te brendeshme Benjamin Moore Aura, Bojra Amerikane - American Standart

Bojra Amerikane - American Standart

 Përshkrimi

Boje per mure te brendeshme Benjamin Moore Aura

Boje per brenda ekologjike,nje mbulim perfekt deri ne 50 m2 me dy duar,e garantuar kunder mykut dhe lagshtires,pastrohet shume lehte nga njollat,teknologji e jashtzakonshme per ngjyrat,eshte boje edhe primer se bashku qe do te thote ka nje jetegjatesi te madhe,aplikim shume i lehte,e shkelqyer ne mbulim ,aplikohet edhe ne temoperatura te uleta

Produkte te ngjashme