Secondary Adv

Pistolete me gozhde AN510H Makita, Tools Market

Tools Market

Pershkrimi

Pistolete me gozhde AN510H me kompresor te rekomanduar: AC310H, AC320H. Maja e hundës me formë unike dhe e hollë lejon që makina gozhduese të gjuan gozhda thellë në njësi nga çdo kënd ose kahje me më pak rrëshqitje.
Shtypja e ajrit gjatë punës: 9,8-22,6 bar
Kapaciteti i magazinës: 200 -400
Gjatësia e Gozhdës: 27-50 mm
Diametri i gozhdës: 1,6-2,1 mm
Dimensionet (G x G x L): 260 x 136 x 255 mm
Pesha (EPTA): 1,4 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme