Secondary Adv

Sharra druri me lame me bateri Makita , Tools Market

Tools Market

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Sharra druri me lame me bateri Makita. Rregullimi i patinës pa çelës. Ju mund ta rregulloni patinën thjeshtë duke shtyrë sustën ose butonin. Ndërrimi pa çelës i thikës, e thjeshtë ne instalimin. Çmontimi po ashtu mund të bëhet me një lëvizje. Per modelet "Z" bateria, valixhia dhe karikuesi nuk perfshihen.
Tensioni i akumulatorit: 18 V
Kapaciteti i akumulatorit: 3,0 Ah
Kohëzgjatja e kohës: 28 mm
Kohë për minutë: 0-2.900 min-1
Kapaciteti maks. për prerje në dru: 255 mm
Kapaciteti maks. prerës në gypa/tuba të çelikta: 130 mm
Dimensionet (G x G x L): 499 x 91 x 234 mm
Pesha (EPTA): 3,7 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme