Secondary Adv

Astar hidroizolues me perberje lateksi sintetik, Knauf Albania

Knauf Albania

Pershkrimi

Astar hidroizolues me perberje lateksi sintetik

 

Kursehuni nga dhimbjet e kokës,mundohuni tu ikni aksidenteve dhe dëmeve në shtepinë tuaj, si dhe situatave jo të këndshme me fqinjet tuaj për shkak te rrjedhjes së ujit dhe krijimit të mykut.

Knauf FLACHENDICHT është astar hidroizolues me përberje lateksi sintetik dhe performanca të veçanta.

-Efikas në siperfaqe të ndryshme

- I lehtë për tu aplikuar.

-Shërben si urëlidhëse për plasaritjet deri në 2mm.

-Rezistent në kohë.

-Rezistent ndaj ujrave të fortë.

-Elastik dhe i qëndrueshëm në temperaturë -20°C dhe +150 ° C.

-Nuk përmban tretës .

-Kombinohet me shiritin hidroizolues FLACHENDICHT dhe krijon bariere të padepërtueshme për ujin.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme