Secondary Adv

Pllake per izolim te larte termik dhe akustik, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pllake per izolim te larte termik dhe akustik

 

Knauf Akustika eshte pasuruar edhe me nje zgjedhje te re pllaka Knauf Diamant®.

Pllaka Diamant® ofron izolim të lartë termik dhe akustik.

Instalohet shpejte dhe lehte.

Ka nje trashesi prej jo me shume se 40mm

Ideal për rinovimin e banesave ekzistuese si edhe ne ndertimet e reja. 

Perdorimi i kesaj pllake ne ndertim eshte menyra me e mire per te marr nje performance te shkelqyer persa i perket izolimit termik dhe akustik duke kombinuar lehtesine ne instalim dhe trashesin e vogel te saj , duke e bere ideale per ristrukturimin e shpejte te banesave.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme