Secondary Adv

Strukture banimi dhe sherbime 2, 8 dhe 9 kat | Pajtoni shpk | 2015

Strukturë banimi dhe shërbime 2, 8 dhe 9 kat, parkim nëntokë, në rrugën “Prokop Mima”, Tiranë, Albania. Leja e ndërtimit është miratuar nga Bashkia Tiranë me vendim Nr.8936/7, datë 07/10/2013.

 

 Informacione të përgjithshme
Pronar i truallit: Ahmet Mucaj
Investitor: Pajtoni shpk
Subjekt ndërtues: Pajtoni shpk
Drejtues teknik: Ing. Dalip Topi
Projektues: UAECC Studio
Konstruktor: Ing. Agim Seranaj


Fillimi i punimeve: Tetor 2013
Mbarimi i punimeve: Prill 2016
Zyra e shitjes: +355 68 20 30 601; +355 68 60 67 507; +355 68 20 54 040
Email : info@pajtoni.al
Web: www.pajtoni.al
Addresa : Autostrada Tirane - Durres, Kthesa Kamzes

Me shume projekte ne Shqiperi