Secondary Adv

Orion Business Center | Orion Construction | 2019

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

OBC është projektuar si një godinë e dedikuar biznesit, e pozicionur në rrugën e Kosovarëve, pranë digës së Liqenit Artificial dhe me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit.

 

OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center

 

 

Koncepti

Godinë shërbimesh me 9 kate mbi tokë të cilat i dedikohen plotësisht shërbimeve dhe zyrave administrative dhe me 2 kate nëntokë që zgjidhin parkimin për bizneset dhe vizitorët. ORION BUSINESS CENTER përveç një qendre prestigjoze me standartet më të larta të inovacionit në ndërtim, garanton për bizneset zgjidhje të personalizuara të hapësirave.

 

OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center

 

Njësi biznesi

OBC do të ofrojë ambiente biznesi për zyra me:

• Hapësira open space

• Hapësira flexible sipas nevojave

• Vetratë e vazhduar për ndriçim natyral maksimal

• Sistem i sigurisë dhe survejim 24/7

• Recepsion qendror

• Sistem qendror ajrimi dhe kondicionimi

• Parkim i garantuar

Mirëmbajtja dhe menaxhimi i hapësirave të qendrës së biznesit do të bëhet nga ORION

 

OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center
OBC - Orion Business Center

 

Video

Vendodhja

E pozicionuar në rrugën e Kosovarëve, pranë digës së Liqenit Artificial dhe me dalje të menjëhershëm në akset kryesore të qytetit.

 

Afati i punimeve

Koha e fillimit të punimeve: Janar 2019
Koha e mbarimit: 18-24 muaj (Shtator – Dhjetor viti 2020)

Me shume projekte ne Shqiperi