Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 1,2,3,4,5 dhe 6 kat, me 2 dhe 3 kate parkim nentoke, Liqeni i Thate | Xheluks Konstruksion | 2020

Godine banimi dhe sherbimi 1,2,3,4,5 dhe 6 kat, me 2 dhe 3 kate parkim nentoke.
Zhvillues: Shoqëria "Xheluks Construksion" sh.p.k dhe Shoqëria "Devis Construksion" sh.p.k
Subjekt Ndërtues: Shoqëria "Xheluks Construksion" sh.p.k
Arkitekt: Mirela Myrtaj
Konstruktor: Dhimitër Papa
Supervizor: Dhimitër Papa
Afati kohor: 48 muaj
Kontakt: +355 68 40 17 817

Me shume projekte ne Shqiperi