Secondary Adv

Kulla Ekspozita ne zonen e ish-ekspozites Shqiperia Sot | 2020

Kulla Ekspozita do të jetë e lartë 93 metra dhe parashikon ambjente publike, rezidenciale dhe tregtare. Arkitektura e godinës synon të krijojë një oaz jeshil në qendër të kryeqytetit.

Kulla Ekspozita është projektuar nga mario cucinella architects dhe do të ndërtohet në zonën e ish-ekspozitës Shqipëria Sot, përgjatë lumit Lana. Kulla Ekspozita do të ketë 24 kate, hapësira parkimi dhe argëtimi, kompleks shëndetësor, ambiente tregtare,zyra dhe hapësira edukimi, ndërsa nivelet e larta janë për banim.

 

Burimi:

https://www.designboom.com/architecture/mario-cucinella-architects-green-oasis-tirana-ekspozita-building-02-13-2020/

Me shume projekte ne Shqiperi