Secondary Adv

Godine Banimi dhe Sherbime 7 dhe 8 kat, me 2 kat Parkim nentoke, Rruga e Dibres | FLO-BES CONSTRUCTION | 2020


Ndertues: FLO-BES CONSTRUCTION sh.p.k
Projektues: STUDIO CITY PROJECT, Ark. Sokol Imeraj
Konstruktor: Ing. Ergys Verdho
Drejtor Teknik: Ing. Valentina Collaku
Mbikqyres: DEAN-N CONSULTING STUDIO
Adresa: Rruga Selaudin Zorba, Rruga e Dibres, Tirane
Nr. kontakti: 0692099499

Me shume projekte ne Shqiperi