Secondary Adv

Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht | ALTAN-SED CONSTRUCTION | 2020

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP

+355 68 90 99 009

Rreth projektit

Qendër Biznesi dhe Rezidencë  Banimi GRAND GALLERY, e projektuar nga FORMS STUDIO, e karakterizuar me stil arkitektonik modern dhe një design që dallohet për forma të  thjeshta dhe harmonike. Oborri I brendshëm me një sipërfaqe rreth 1500m2, zhvillohet si një hapësirë rekreacioni, e plotësuar me stola, gjelbërim dhe basene ujore, të cilat shërbejnë jo vetëm për të rritur vlerat estetike por edhe për të krijuar hapësira çlodhëse që përmirësojnë cilësinë e jetës dhe mirëqenies tek banorët tanë. Në vazhdimësi të këtij qëllimi, në pjesë e pasme të kompleksit, pjesa veri-lindore e tij, zhvillohet një hapësirë e gjelbëruar (park) me sipërfaqe rreth 5000 m2. Në krahun jug-lindor të kompleksit, është lënë nje sipërfaqe prej rreth 10000 m2 e destinuar për kopësht, çerdhe, 9-vjeçare publike, gjimnaz publik dhe qendër sociale.

 
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
 

Kompleksi është I organizuar me dy kate parkimi nëntoke, në të cilat njëri do të jetë në shërbim të ambjenteve tregtare ndërsa tjetri në shërbim të banorëve. Kati përdhe dhe kati I parë i janë dedikuar totalisht ambjenteve të biznesit me hapësira lehtësisht të aksesueshme dhe hyrje të veçuara nga ato të banimit. Mbi dy katet e biznesit, zhvillohen 9 (nëntë) kate banimi, me organizim optimal të hapësirave dhe me apartamente komode dhe moderne të tipologjive nga më të ndryshmet. Aplikohen standartet më të larta të inovacionit në ndërtim duke I shtuar vlerë çdo njësie ndërtimore. Disa nga benefitet e kompleksit janë: Fasadë e veshur me termoizolim, sistem kapotë; dritare me dopjo xham me mbushje me gaz për minimizimit e zhurmave dhe termoizolim; izolim akustik ne ndarjet ndërmjet apartamenteve; sistem I përgatitur I ngrohjes qëndrore; përdorim I pllakave dhe I dyerve I cilësisë më të lartë të importit; etj.

 

 
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
Altan-Sed shpk, Kompleks banimi dhe sherbimesh GRAND GALLERY, Yzberisht
 

Teknologjia e ndërtimit

 

Planimetri apartamente Seksioni A


Ap.A-4-1 ; 3+1 ; Sip: 133.1 m2

Ap.A-4-2 ; 3+1 ; Sip: 129.8 m2

Ap.A-4-3 ; 1+1 ; Sip: 67.6 m2

Ap.A-4-5 ; 2+1 ; Sip: 116.8 m2
 

Ap.A-4-6 ; 2+1 ; Sip: 102.2 m2

Ap.A-4-7 ; 1+1 ; Sip: 69.5 m2

Ap.A-9-4 ; 2+1 ; Sip: 116.8 m2
 

Planimetri apartamente Seksioni B


Ap.B-3-44 ; 3+1 ; Sip: 76.1 m2

Ap.B-4-39 ; 2+1 ; Sip: 91.4 m2

Ap.B-4-40 ; 2+1 ; Sip: 99.5 m2

Ap.B-4-41 ; 3+1 ; Sip: 137.5 m2

Ap.B-4-42 ; 3+1 ; Sip: 143.1 m2
 

Ap.B-4-43 ; 2+1 ; Sip: 99.3 m2

Ap.B-4-44 ; 1+1 ; Sip: 76.1 m2

Ap.B-5-45 ; 2+1 ; Sip: 102.2 m2
 

Planimetri apartamente Seksioni C


Ap.C-8-36 ; 2+1 ; Sip: 88.7 m2

Ap.C-3-34 ; 1+1 ; Sip: 65.5 m2

Ap.C-5-33 ; 2+1 ; Sip: 102.2 m2

Ap.C-7-32 ; 1+1 ; Sip: 66.9 m2
 

Planimetri apartamente Seksioni D


Ap.D-2-23 ; 2+1 ; Sip: 101.7 m2

Ap.D-2-26 ; 2+1 ; Sip: 100.9 m2

Ap.D-2-28 ; 2+1 ; Sip: 109.9 m2
 

Planimetri apartamente Seksioni E


Ap.E-2-16 ; 3+1 ; Sip: 122.2 m2

Ap.E-2-18 ; 2+1 ; Sip: 109.5 m2

Ap.E-2-20 ; 2+1 ; Sip: 91.5 m2
 

Planimetri apartamente Seksioni F


Ap.F-2-11 ; 1+1 ; Sip: 68.3 m2

Ap.F-2-9 ; 2+1 ; Sip: 104.1 m2

Ap.F-3-14 ; 2+1 ; Sip: 104.8 m2
 

Ambjente sherbimi


Kati +1; 27m2+421m2+182.3 m2

Zyre Kat +1 ; 323 m2

Dyqan 71 m2

Dyqan 94.5 m2

Dyqan 324 m2
 

Dyqan 70 m2
 

Parkime


Parkimi G-178, G-179

Parkimi G-62, G-63

Parkimi G-89
 

Video

Me shume projekte ne Shqiperi