Secondary Adv

Tirana Golden Park 3 ne rrugen Bedri Karapici | DOPPLER-AL shpk | 2020

Kompleks multifunksional "Tirana Golden Park 3", 2 dhe 13 kate me papafingo dhe 2 kate parkim nentoke", ne rrugen "Bedri Karapici", njesia administrative Nr.6.Zhvillues: Shoqëria "DOPPLER-AL" sh.p.k
Subjekti Ndërtues: Shoqëria "DOPPLER-AL"
Drejtues Teknik:  Ing. Fatmir Muka
Supervizor: DEA-N CONSULTING STUDIO

 

Grupi i Projektimit:
Arkitekt: - Ark. Gjergji Mehilli, Ark. Ervin Metko
Konstruktor: Ing. Kliton Osmani
Ing. Mekanik: Ing. Alfred Lako
Ing. Elektrik: "ECHOSTAR" shpk,  INg. Mimoza Grillo
Ing. Hidroteknik: Ing. Kristaq Kali
Ing. MNZ: Ing. Alfred Lako

 

Leje: Datë 04.09.2020
Afati i përfundimit: 72 muaj
Cel: +355 67 70 22 000

Me shume projekte ne Shqiperi