Secondary Adv

Kompleks banimi me vila 2 kat me 1 kat nentoke me pishine, Prane TEG | CUCI shpk | 2020

"Kompleks banimi me vila 2 kat me 1 kat nentoke me pishine"

Zhvillues dhe subjekt ndërtues: Shoqëria "CUCI" shpk
Drejtues Teknik: Ing. Dafina Cuci (Jaho)
Zbatues i punimeve: Ing. Dafina Cuci (Jaho)
Konstruksioni: Dr.Ing I. Kondi, Dr.Ing J. Kasharaj
Mbikqyres i punimeve: Ing. Shkelqim Bumci
Leje ndërtimi: 27.07.2018
Afati i punimeve: 36 muaj
Cel: +355 69 20 20 697

Me shume projekte ne Shqiperi