Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 1,3,4,5 dhe 6 kate ne rrugen Stefan Shundi dhe Lord Beaconsfield, Yzberisht | 2021

Godine banimi dhe sherbimi 1,3,4,5 dhe 6 kate, me nje kat parkimi nentoke ne rrugen"Stefan Shund" dhe Lord Beaconsfield"Yzberisht"

 

Subjekti zhvillues e ndertues; Investitor: "AOS Konstruksion shpk"
Drejtues teknik: Ing.Vangjel Papathanasi
Projektues: Arkitektura Ark. Florjan Prifti

Me shume projekte ne Shqiperi