Secondary Adv

Strukture banimi dhe sherbimi 6,7,8,9,10 kate, me 2 kat parkim nentoke ne rrugen Bulevard Kashar | Urban Planning & Development | 2021

Strukture banimi dhe sherbimi 6,7,8,9,10 kate, me 2 kat parkim nentoke, Ne rrugen"Bulevard-Kashar",Tirane,njesia strukturore KA/253

Zhvillues dhe subjekt ndertues: Shoqeria"Urban Planning & Development shpk
Arkitektur: Shoqeria"Urban Planning & Development shpk
Konstruksion: Shoqeria"2XKE Studio"shpk
Shoqeria: "E.N.E Studio"shpk

Me shume projekte ne Shqiperi