Secondary Adv

Projekti Star Bosko - Objekt Banimi dhe Sherbimi 7 dhe 10 kate me 3 kate parkim nentoke | Star Construction | 2022

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Star Construction shpk | Projekti Star Bosko

 
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
 
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
Star Construction shpk | Projekti Star Bosko | Apartamente ne shitje
 

Video

 

Te dhena teknike

 

Afati kohor i lejes se ndertimit eshte 36 muaj
Zhvillues: Shoqeria "Star Construction"shpk
Subjekt Ndertues: Shoqeria "Star Construction"shpk
Drejtues Teknik: Inxh.Paskal Mango
Mbikqyres i punimeve: Inxh.Silvana Abazi
Arkitektura: Ark.Anxhela Lika ; "INFRAPLAN"shpk
Struktura: Inxh.Julian Kasharaj
Inxh.Elektrike: Inxh.Selajdin Ago
Inxh.Mekanike: Inxh.Dorian Koco

 

Star Construction shpk | Projekti Star Bosko

Me shume projekte ne Shqiperi