Secondary Adv

Godine banimi dhe sherbimi 7, 8 dhe 9 kate me 3 kate nentoke ne rrugen Filip Jano | ELBAVO SHPK | 2022

Shfaq kontaktet

Dergoji email
kompanise

Rreth projektit

 
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
 
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
Apartamente ne shitje ELBAVO SHPK ne rrugen Jordan Misja dhe Filip Jano
 

PLANIMETRI

 

Apartament 1+1
Sip=66.04 m2

Apartament 1+1
Sip=68.10 m2

Apartament 2+1
Sip=105.30 m2

Apartament 3+1
Sip=147.07 m2
 

ALBUMET E SHITJEVE

 

Shkalla 1

Shkalla 2
 

Vendndodhja

Me shume projekte ne Shqiperi