Secondary Adv

Kompleksi Golden Gate ne rrugen Ali Demi, Tirane | ANDI Shpk | 2023

Kompleksi Golden Gate - Dy godina banimi dhe sherbimi 4 deri 10 kate me 2 kate parkim nentoke, ne rrugen Ali Demi, Tirane

 

Shoqeria zhvilluese: ANDI Sh.p.k dhe DIAGONAL PROJEKTIM DHE ZBATIM Sh.p.k
Shoqeria ndertuese: ANDI Sh.p.k
Drejtues teknik: Ing. Arta Hilaj
Mbikqyres i punimeve: Firmitas Studio
Projektues: MVM ARCHITECTURE CONSTRUCTION AND DEVELOPMENT Ark. Junik Balisha
Konstruksioni: GB-a Studio
Afati i punimeve: 60 Muaj

 

Vendndodhja

Me shume projekte ne Shqiperi