Secondary Adv

Objekt Polifunksional 4, 6dhe 8 Kate me 2 kate Parkim Nentoke, ne Rrugen Dhimiter Shuteriqi | EDIL AL Sh.p.k | 2024

Objekt Polifunksional 4, 6dhe 8 Kate me 2 kate Parkim Nentoke, ne Rrugen "Dhimiter Shuteriqi"

 

Subjekti zhvillues: CONCORD INVESTMENT Sh.p.k dhe MATRIX KONSTRUKSION Sh.p.k
Subjekti ndertues: EDIL AL Sh.p.k
Drejtues teknik: Ing. Franc Moci
Zbatues i punimeve: Ing. Eno Kosta
Projektues: EDIL-AL-IT
Konstruktor: PN1 - 2001 Sh.p.k
Afati i punimeve: 24 Muaj

Me shume projekte ne Shqiperi