Secondary Adv

Martini

 

Përshkrimi

Martini shpk prej vitit 1994 në tregun Shqiptar, operon në fushën e fasadave të xhamit, strukturale, gjysëm strukturale dhe Alukobond. Qëllimi dhe teknologjia e kompanisë Martini kanë qenë në rritje të shpejtë, nga ndërtimet e thjeshta metalike të dyerve dhe dritareve të aluminit në fasada komplekse. Kompania bashkëpunon me kompanitë lokale dhe të BE-së të tilla si Guardian Glass, Schuco, Tekna, Wicona, Alucoil, Tehnomarket, VAS, Elca, Elumatec, Elusoft etj. Investimi pa rezerva në kualifikimin profesional të stafit kryesor dhe përdorimi i teknologjive të reja e ka bërë kompaninë Martini shpk  lider në këtë fushë. Martini beson se cilësia, profesionalizmi dhe shërbimi në kohë janë karakteristikat që e bën një prej kompanive më serioze në treg.

Çfarë ofron

Kompania Martini shpk ofron një gamë të gjërë produktesh dhe shërbimesh nga një përvojë shumevjecare si: 

- Panele Alumini me alukobond ose alucore.

- Dritare dhe dyer me sisteme termike dhe profile normale.

- Fasada strukturale dhe gjysëm strukturale duke përdorur sistemet më të avancuara si Wicona dhe SCHUCO.

- Fasada të ventiluara me pllaka qeramike, me sisteme fikse alumini nën ndërtim.

- Fasada strukturale me sistem merimangë dhe kulme qelqi.

- Ballkone me profile qelqi dhe alumini për ndërtesa tregtare dhe rezidenciale.

 

Bazuar në një përvojë të gjatë, kompania u siguron klientëve se produkti i tyre do të jetë rezultat i personelit më të kualifikuar, teknologjive më të mira dhe materialeve të certifikuara sipas standarteve të BE-së.

Shërbime

Aksesore fasade xhami
Aksesore fasade xhami
Aksesore hekuri dhe alumini per fasada
Aksesore hekuri dhe alumini per fasada
Dritare me sistem izolimi termik
Dritare me sistem izolimi termik
Dritare dhe dyer me profile alumini
Dritare dhe dyer me profile alumini
Fasada te ventiluara qeramike dhe terrakote
Fasada te ventiluara qeramike dhe terrakote
Fasada te ventiluara me alukobond
Fasada te ventiluara me alukobond
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami gjysem strukturale
Fasada xhami gjysem strukturale
Fasada xhami sistem merimange (spider)
Fasada xhami sistem merimange (spider)
Grila automatike me motorr per dyer, dritare
Grila automatike me motorr per dyer, dritare
Parmake ballkoni prej alumini
Parmake ballkoni prej alumini
Punime panelesh Kompoziti
Punime panelesh Kompoziti
Punime profile hekuri
Punime profile hekuri
Punime profilesh alumini me 5 akse
Punime profilesh alumini me 5 akse
Punime profilesh me 3 akse
Punime profilesh me 3 akse
Dizenjime dhe planifikime per fasada
Dizenjime dhe planifikime per fasada
Finalizime instalimesh dhe montim fasadash
Finalizime instalimesh dhe montim fasadash
Konstruksione alumini per sisteme fasadash
Konstruksione alumini per sisteme fasadash
Konstruksione hekuri dhe celiku
Konstruksione hekuri dhe celiku
Teknologji e avancuar per prodhim dyer, dritare
Teknologji e avancuar per prodhim dyer, dritare
Fasada te ventiluara me kompozit
Fasada te ventiluara me kompozit
Sisteme alumini me izolim termik per dyer, dritare
Sisteme alumini me izolim termik per dyer, dritare
Sisteme dhe doreza antipanik per dyer
Sisteme dhe doreza antipanik per dyer
Sisteme per dyer automatike me rreshkitje
Sisteme per dyer automatike me rreshkitje
Skylight per ndertesa komerciale
Skylight per ndertesa komerciale

Katalogu

Katalog Martini

Historiku

Martini shpk e ka filluar aktivitetin në vitin 1994 me seli në Tiranë. Që në fillesat e saj, kompania ka qënë e përkushtuar në angazhimin dhe aplikimin e teknologjive moderne të cilat në atë kohë ishin një hyrje e re në Shqipëri. Qëllimi dhe teknologjia e kompanisë Martini kanë qenë në rritje të shpejtë, nga ndërtimet e thjeshta metalike, dyert dhe dritaret e aluminit për të përfunduar tek ndërtimet komplekse të fasadave strukturale e gjysëmstrukturale të xhamit.

Punë të kryera

Autocity showroom  Tirana
Autocity showroom Tirana
Godine Multifunksionale
Godine Multifunksionale
Kastrati Group
Kastrati Group
Aquila Liquori
Aquila Liquori
Ark Hotel
Ark Hotel
Autis Center
Autis Center
Colombini Casa
Colombini Casa
Interas Group Albania
Interas Group Albania
Kosmonte Foods
Kosmonte Foods
Showroom offices
Showroom offices
Kompleksi KIKA
Kompleksi KIKA
Agna Group
Agna Group
CFO Pharma
CFO Pharma
Expocity Albania
Expocity Albania
Hygeia Hospital
Hygeia Hospital
Lajthiza
Lajthiza
Ndertesa 2NK
Ndertesa 2NK
Pool Tower
Pool Tower
Porcelanosa
Porcelanosa
Rezidenca Magnet, ARA
Rezidenca Magnet, ARA
Rezidenca Park Gate
Rezidenca Park Gate
Tirana Business Park, Ndertesa 5
Tirana Business Park, Ndertesa 5
Tirana Business Park, Ndertesa 7
Tirana Business Park, Ndertesa 7

Partnere

ElumatecElusoftGuardian bluSchucoTeknaalucoiltehnmarketvastechwicona

Kompozite Larcore nga Martini Shpk

Produkti me i ri Kompozite Larcore nga Alucoil vjen per here te pare ne Shqiperi, nga Martini Shpk

Teknologjia

• Cnc Milling Machine

• Elumatec 5-Axis Model Sbz-151 Cnc Aluminum Machining Center

• Elumatec Double Mitre Saw Dg 244

• Elumatec Ep 124 Corner Crimper

• Harrison Alpha 460 Plus Cnc Centre Lathe

• C.M.R Cnc Radial Drill

• Jorns A.G Bending Machine

• Tekna Tk 419 Cnc Milling Center

• Tekna Tk 427 3-Axis Cnc Machining Center

• Wicona Multifunction Pneumatic Punching Tool

• Cbc 50 Ton Metal Bending Machine

Video