Secondary Adv

Parket Shop

 

Përshkrimi

Parket Shop, me një eksperiencë prej 18 vitesh në tregun shqiptar, ofron parkete 100% natyralë ku fortësia, ngrohtesia dhe jetëgjatësia i bëjnë parketet e kompanise Parket Shop unik në llojin e vet, duke krijuar një marrëdhënie më të veçantë të klientit me parketin.

 

Falë eksperiencës, korrektësisë dhe profesionalizmit në shërbimet ndaj klientëve, tashmë me një staf te kualifikuar, kemi arritur te jemi ndër më të mirët në fushën e tregtimit dhe shërbimeve të parketeve dhe aksesorëve të tyre, në bashkëpunim me firmat më të mira në Europë duke ofruar parket cilësor të çertifikuar, me garanci nga 10 deri në 35 vjet.

Çfarë ofron

Parket Shop ofron mbi 100 lloje parketesh laminate eco-flooring për të gjitha llojet e ambienteve, duke i dhënë mundësi dhe lehtësi klienteve të bëjnë zgjedhjen e duhur. Parket Shop ofron gjithashtu parkete druri inxhinierike të linjave klasike dhe moderne nga lloje të ndryshem druri si: lis, frashër, mehrbaë, iroko, dousi, arrë, qershi etj. Ku ngrohtësia, natyraliteti dhe jetëgjatësia në harmoni me njëra tjetren bëjnë që ju të ndiheni komod ne ambientet tuaja.

Shërbime

Parkete laminati te llojeve te ndryshme
Parkete laminati te llojeve te ndryshme
Parkete dru geshtenje
Parkete dru geshtenje
Parkete ekologjike druri
Parkete ekologjike druri
Parkete Lisi
Parkete Lisi
Parkete laminati
Parkete laminati
Parkete te jashtme druri
Parkete te jashtme druri
Laminate AC5
Laminate AC5
Parket druri Masiv
Parket druri Masiv
Parket laminat me fuge dhe pa fuge
Parket laminat me fuge dhe pa fuge
Parkete 8 mm, 10 mm, 12mm
Parkete 8 mm, 10 mm, 12mm
Parkete inxhinierik
Parkete inxhinierik
Parkete kurriz peshku
Parkete kurriz peshku
Parkete laminat Krono Swiss
Parkete laminat Krono Swiss
Parkete laminat rezistent ndaj ujit Aquastop
Parkete laminat rezistent ndaj ujit Aquastop
Parkete me fortesi maksimale
Parkete me fortesi maksimale
Shtrim me parket per lokale, restorante, dyqane etj
Shtrim me parket per lokale, restorante, dyqane etj
Aksesore per instalim parket
Aksesore per instalim parket
Adeziv per riparime parketi
Adeziv per riparime parketi
Kolle per shtrim parketi
Kolle per shtrim parketi
Detergjent pastrues per parkete
Detergjent pastrues per parkete

Katalogu

Katalog Parket Shop

Punë të kryera

Apartament i shtruar parket druri LIS MASIV,  Kompleksi Delijorgji
Apartament i shtruar parket druri LIS MASIV, Kompleksi Delijorgji
Ambjent zyra te shtruara me parket laminat 8mm fortesia AC5 te kompanise
Ambjent zyra te shtruara me parket laminat 8mm fortesia AC5 te kompanise
Lokal i shtruar me parket laminat 12 mm AC5 strukture 3D
Lokal i shtruar me parket laminat 12 mm AC5 strukture 3D
Ambjent i shtruar me parket druri Merbau Masiv
Ambjent i shtruar me parket druri Merbau Masiv
Ambjent i shtruar me parket druri masiv kategoria Rustik
Ambjent i shtruar me parket druri masiv kategoria Rustik
Ambjent i shtruar me parket druri Lis Inxhinjerik 3 strip kategoria Nature
Ambjent i shtruar me parket druri Lis Inxhinjerik 3 strip kategoria Nature
Parket Shop1590827315
Parket Shop1590827329
Parket Shop1590827340
Salle baleti CENTRO DANCE MIMOZA
Salle baleti CENTRO DANCE MIMOZA
Shtrim parketi me dru lisi
Shtrim parketi me dru lisi
Veshje muresh me laminat
Veshje muresh me laminat
Dupleks i shtruar me laminat
Dupleks i shtruar me laminat
Ambient i shtruar me parket druri Lis inxhinjerik 3 strip
Ambient i shtruar me parket druri Lis inxhinjerik 3 strip
Punim parketi vintage per dyqan
Punim parketi vintage per dyqan
Ambient i shtruara me parket te kategorise Swiss Noblesse V4 AC4
Ambient i shtruara me parket te kategorise Swiss Noblesse V4 AC4
Ambient i shtruar me parket KRONO SWISS Grand Selection Strukture 3D
Ambient i shtruar me parket KRONO SWISS Grand Selection Strukture 3D
Ambient i shtruar me parket druri  lis masiv
Ambient i shtruar me parket druri lis masiv
Ambient i shtruar me parket druri Lis inxhinjerik
Ambient i shtruar me parket druri Lis inxhinjerik
Ambient i shtruar me parket laminat  12 mm fortesia AC5 V4
Ambient i shtruar me parket laminat 12 mm fortesia AC5 V4
Ambient zyrash i shtuar me laminat 12mm fortesia AC5 V4
Ambient zyrash i shtuar me laminat 12mm fortesia AC5 V4
Ambient i shtruar me parket druri Lis Inxhinjerik, kurriz peshku Bonitello
Ambient i shtruar me parket druri Lis Inxhinjerik, kurriz peshku Bonitello
Ambient i shtruar me parket laminat kundra ujit, Air Albania Stadium
Ambient i shtruar me parket laminat kundra ujit, Air Albania Stadium
Ambient i shtruar me parket laminat Swiss Synchrome 8mm, fortesi AC5 V4, strukture 3D
Ambient i shtruar me parket laminat Swiss Synchrome 8mm, fortesi AC5 V4, strukture 3D
Shkalle te brendshme me parket druri
Shkalle te brendshme me parket druri
Shkalle te punuara me parket laminat Krono Swiss
Shkalle te punuara me parket laminat Krono Swiss
Ambient i shtruar me parket laminat
Ambient i shtruar me parket laminat
Apartament, Parket 8mm, AC5 V4
Apartament, Parket 8mm, AC5 V4
Laminat Krono Swiss, 14 mm, Aquastop V4
Laminat Krono Swiss, 14 mm, Aquastop V4
Parket druri, Lis inxhinjerik Herryngbone
Parket druri, Lis inxhinjerik Herryngbone
Parket dhe dekorim muri, 10 mm AC4
Parket dhe dekorim muri, 10 mm AC4
Parket Krono Swiss Solid, apartament
Parket Krono Swiss Solid, apartament
Shtrim me parket ne apartament, Krono Swiss
Shtrim me parket ne apartament, Krono Swiss
Ambient i shtruar me parket laminat Strukture 3D
Ambient i shtruar me parket laminat Strukture 3D
Apartament, Parket druri masiv lisi
Apartament, Parket druri masiv lisi
Laminat Swiss Solid 12mm AC5 VA, Punim ne vile private
Laminat Swiss Solid 12mm AC5 VA, Punim ne vile private
Parket Laminat Kronoswiss, Shtrim apartamenti
Parket Laminat Kronoswiss, Shtrim apartamenti
Punim Laminat Kronoswiss Aquastop 8mm AC5 V4
Punim Laminat Kronoswiss Aquastop 8mm AC5 V4
Shtrim laminati ne ambient biznesi
Shtrim laminati ne ambient biznesi
Ambient i shtruar me parket druri inxhinjerik Herringbone, Bonitello
Ambient i shtruar me parket druri inxhinjerik Herringbone, Bonitello
Ambient i shtruar me parket druri inxhinjerik, Lis dy strip BONITELLO
Ambient i shtruar me parket druri inxhinjerik, Lis dy strip BONITELLO
Ambient i shtruar me parket laminat  KRONOSWISS, 12 mm AC5
Ambient i shtruar me parket laminat KRONOSWISS, 12 mm AC5
Ambient i shtruar me parket laminat KRONOSWISS, Helvetic Floor
Ambient i shtruar me parket laminat KRONOSWISS, Helvetic Floor
Ambjent i shtruar me parket druri masiv
Ambjent i shtruar me parket druri masiv
Shtrim me parket laminat Krono Swiss ne apartament privat
Shtrim me parket laminat Krono Swiss ne apartament privat

Partnere

barlinekchimiverdrivopan-parketswisskronovelleroywicanders

Certifikime

Video