Secondary Adv

Flori Elektrik

 

Përshkrimi

Flori Elektrik është krijuar në vitin 2010 duke ditur nevojat dhe problematikat që ka tregu Shqiptar në lidhje me infrastukturen, në projektimin dhe instalimin e rrjetave elektrike, si në objektet industriale ashtu edhe në ato civile. Kompania Flori Elektrik ofron projektim, instalime dhe supervizionime në të gjitha rrjetet elektrike. Duke patur eksperiencën e duhur, kompania ka arritur të futet në tregun Shqiptar me një logjike të vetme: “Te punojë me cilësi dhe shpejtësi"! Kjo logjikë e ka bërë Flori Elektrik, një nga konkurentët më primar dhe më të kërkuar në tregun shqiptar, duke i siguruar klientit komoditetin që ai kërkon.

 

Vizioni ynë: Të zhvillohemi vazhdimisht duke qëndruar fuqishëm në aktivitetin tonë. Të jemi korrektë, të ndihmojmë me konsulencën tonë dhe me mirëbesim të realizojmë projektet më të mira për investitorët dhe partnerët tanë. Të jemi bashkëpunues, konstruktive me disiplinat e tjera dhe studiot partnere për të arritur zgjidhje për të mirën e të gjitha palëve. Stafi ynë është në kërkim të informacionit dhe risive teknologjike që të permirësojmë dhe standartizojmë punën tonë.

Çfarë ofron

Kompania Flori Elektrik ofron:

Instalime të Furnizimit me Energji Elektrike
Instalime të shperndarjes se Fuqisë
Instalime të shperndarjes se Ndricimit
Instalime të shperndarjes se Sinjaleve
Instalime të Detektimit dhe Sinjalizimit te Zjarrit
Instalime të Vezhgimit - CCTV
Instalime të Access Control-it
Instalime të Tokezimit dhe i Mbrojtjes nga Shkarkimet Atmosferike
Instalime të Sistemit te Kontrollit te Lageshtise

Shërbime

Instalime te shperndarjes se fuqise
Instalime te shperndarjes se fuqise
Instalime citofonie
Instalime citofonie
Instalime per sisteme telefonie
Instalime per sisteme telefonie
Punime kabina elektrike
Punime kabina elektrike
Sisteme te transmetimit te te dhenave
Sisteme te transmetimit te te dhenave
Sisteme TV-SAT
Sisteme TV-SAT
Automatizime industriale
Automatizime industriale
Celesa dhe priza
Celesa dhe priza
Instalime sisteme ndricimi
Instalime sisteme ndricimi
Instalime per shperndarjen e sinjaleve
Instalime per shperndarjen e sinjaleve
Instalime per sisteme sigurie CCTV
Instalime per sisteme sigurie CCTV
Instalime per furnizimin me energji elektrike
Instalime per furnizimin me energji elektrike
Instalime hidraulike te pergjithshme
Instalime hidraulike te pergjithshme
Instalime elektrike te pergjithshme
Instalime elektrike te pergjithshme
Instalime akses kontroll
Instalime akses kontroll
Instalim te sistemeve antizjarr
Instalim te sistemeve antizjarr
Instalim i tokezimit dhe i mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike
Instalim i tokezimit dhe i mbrojtjes nga shkarkimet atmosferike
Punime hidraulike dhe instalime
Punime hidraulike dhe instalime
Instalime te sistemit te kontrollit te lageshtires
Instalime te sistemit te kontrollit te lageshtires
Instalime sisteme ngrohje
Instalime sisteme ngrohje
Sigurim nga mbitensioni dhe nentensioni
Sigurim nga mbitensioni dhe nentensioni
Ndricim led per tavane
Ndricim led per tavane
Panele elektrik me dy linja rrjet- gjenerator dhe mbrojtje mbi dhe nen tenson
Panele elektrik me dy linja rrjet- gjenerator dhe mbrojtje mbi dhe nen tenson
Punime elektronike, Instalim serverash
Punime elektronike, Instalim serverash
Ndricim ambjentesh biznesi
Ndricim ambjentesh biznesi
Grup pune per punime elektrike
Grup pune per punime elektrike
Instalime elektrike te pergjithsme
Instalime elektrike te pergjithsme
Punime per Impiante elektrike
Punime per Impiante elektrike
Punime per rruge prites ne cati
Punime per rruge prites ne cati
Rinovime te sistemeve elektrike
Rinovime te sistemeve elektrike

Punë të kryera

Flori Elektrik1483975880
Flori Elektrik1483975888
Flori Elektrik1483975897
Flori Elektrik1483975905
Flori Elektrik1483975915
Flori Elektrik1483975926
Instalime ndricimi per ekspozita
Instalime ndricimi per ekspozita
Punime elektrike per Klinika Dental Turk
Punime elektrike per Klinika Dental Turk
Punime ne tregun e Fierit
Punime ne tregun e Fierit
Rrufeprites dhe vendosje e prozhektoresh San Rais Kruje
Rrufeprites dhe vendosje e prozhektoresh San Rais Kruje
Rrufeprites Dixhitalb
Rrufeprites Dixhitalb
Vala Mar Residences
Vala Mar Residences
Projekt zyrash
Projekt zyrash
Ndricim per apartament
Ndricim per apartament
Ndricim palestere
Ndricim palestere
Ndricim bari
Ndricim bari
Ndricim i jashtem per ambient lokali
Ndricim i jashtem per ambient lokali
Ndricimi dhe instalimet elektrike Holger Bar
Ndricimi dhe instalimet elektrike Holger Bar
Ndricimi i Vila Leonard.al
Ndricimi i Vila Leonard.al
Grup pune per punime elektrike ne dyqan berber
Grup pune per punime elektrike ne dyqan berber
Sour Cocktail  Bar, Tirane
Sour Cocktail Bar, Tirane
Zyre Avokatie, Projekt i realizuar nga Flori Elektrik
Zyre Avokatie, Projekt i realizuar nga Flori Elektrik
Argjendari Italy Gold
Argjendari Italy Gold
Fameg Lounge Bar
Fameg Lounge Bar
Mobileri Eklas Divani
Mobileri Eklas Divani
Ndricim LED ne banak lokali
Ndricim LED ne banak lokali
Ndricim LED ne objekt fetar
Ndricim LED ne objekt fetar
Ndricim salle, Albanian American Development Foundation
Ndricim salle, Albanian American Development Foundation
Pasticeri EGE Bakllava
Pasticeri EGE Bakllava
Sistemi i zjarrit, Gjykata Administrative
Sistemi i zjarrit, Gjykata Administrative

Video