Secondary Adv

I.L. Leonesha shpk

 

Përshkrimi

I.L.Leonesha shpk është një kompani që merret me ambalazhimin industrial në dru dhe kompesatë. Aktiviteti i saj filloi në vitin 2003. Merret me sistemimin dhe rregullimin e paletave. I.L.Leonesha tregton paleta në tregun vendas dhe gjithashtu eksporton. Kjo kompani merret me certifikimin e ambalazhimit te drurit per transport të tij jashtë kufijeve të Shqipërisë.

I.L.Leonesha ka një kontratë me CHEP, e cila është një ndër kompanitë lider globale për tregtimin e paletave të standardeve bashkëkohore. Kompania CHEF nuk shet paleta, ajo është e autorizuar të japë me qera këto paleta në BE. Kompania I.L.Leonesha ka të drejtën ekskluzive për grumbullimin e paletave në të gjithë territorin e Shqipërisë, Kosove, Mal i Zi, Maqedoni etj. Gjithashtu, kompania I.L Leonesha merret me blerjen e Euro Paletave dhe Paleta te tjera.

Shërbime

Tregtim i paletave te perdorura
Tregtim i paletave te perdorura
Prodhim paletash druri ne permasa te ndryshme
Prodhim paletash druri ne permasa te ndryshme
Platforme per mbajtje materialesh te renda
Platforme per mbajtje materialesh te renda
Platforma per mbajtje mermeri
Platforma per mbajtje mermeri
Paleta te reja druri
Paleta te reja druri
Paleta te reja me permasa 80-120 cm qe transporton peshe 1 Ton
Paleta te reja me permasa 80-120 cm qe transporton peshe 1 Ton
Kosha druri per transport porduktesh
Kosha druri per transport porduktesh
Paleta te perdorura me permasa 100-120 EUR
Paleta te perdorura me permasa 100-120 EUR
Arka kompesate per transport mallrash
Arka kompesate per transport mallrash
Paleta te perdoruara me permasa 100-120cm
Paleta te perdoruara me permasa 100-120cm
Paleta per transport mallrash
Paleta per transport mallrash
Paleta me permasa 80-120 EPAL
Paleta me permasa 80-120 EPAL
Kosha per eksportin e produkteve bujqesore
Kosha per eksportin e produkteve bujqesore
Kosha per bujqesi
Kosha per bujqesi
Arka dhe kosha te certifikuar per transportin e makinerive industriale
Arka dhe kosha te certifikuar per transportin e makinerive industriale

Filiali Vore-Tirane

Vore-Tirane km 1.7, Rruga dytesore, perbri Man Truck, Albania 

Partnere

Chep

Kliente

Everest IEtepelena.jpgdivella

Certifikime

Video