Secondary Adv

GEMIX

 

Përshkrimi

Gemix shpk është prodhues i ngjyrave, llaqeve dhe shumë produkteve të tjera për ndërtim. Gemix ofron në treg një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë dhe garanton ofertën më të mirë në treg për raportin cilësi-cmim. Produktet e Gemix garantojnë një cilësi konform standarteve ndërkombëtare ISO9001:2008. Gemix shpk prodhon eksluzivisht me lëndë të parë nga Gjermania, Suedia, Hollanda, Zvicra dhe Italia, ndërsa në prodhimet Gemix është marrë eksperienca e partnerëve tanë nga Italia dhe Gjermania, të cilët me kujdesin dhe asistencen teknike kanë bërë që produktet e Gemix të jenë të shpërndara në tërë tregun e Ballkanit. Vlen për tu përmendur që produktet Gemix janë të përhapura edhe në tregun e Bashkimit Europian. Keshtu ne flasim me siguri dhe japim garanci se kompania jonë është ndër më të mirat qe mund të përmenden.

Çfarë ofron

Ngjyra të brendshme: ngjyra akrilike dispersive dhe gjysëm dispersive me cilësinë më të lartë në treg


Ngjyra të jashtme: ngjyra 100% akrilike për jashtë, të cilat garantojnë stabilitet dhe qendrueshmëri të nuancës dhe ruajtjes afatgjatë të fasadës


Llaqet dhe fasadat: fasada dekorative akril-silosanike, fasada të thata, llaqe të kokrrizuar dhe llaqe për suvatim


Ngjitës polisteroli: karakterizohen me jetëgjatësi dhe elasticitet.


Ngjitës qeramike: karekterizohet me jetëgjatësi, fortësi dhe elasticitet.


Linja e drurit: imprenjant-llazure, primer, smalto, llaqe për dru me bazë uji ekologjike.


Linjat e parketit: ngjitesa per parket me baze uji(monokomponent),me baze poliuretani(dykomponent),dhe llaqe per parket ekologjike-me baze uji.

Bazat: primer për ngjyra të brendshme dhe të jashtme, fasada etj.


Diluente nitro: nitro për tretjen e llaqeve me bazë nitro, smaltos me bazë nitro, llaqe pa ngjyrë me bazë nitro. Mund të përdoret për pastrimin e pajisjeve që përdoren për ngjyrosje.


Super tex: Rrjete përforcuese për fasada.

Shërbime

Bojra dhe Ngjyra per mure
Bojra dhe Ngjyra per mure
Bojra per ambjente te brendshme
Bojra per ambjente te brendshme
Bojra per lyerje parketi
Bojra per lyerje parketi
Diluente per tretjen e llaqeve, bojrave
Diluente per tretjen e llaqeve, bojrave
Fabrike ngjyrash dhe bojrash
Fabrike ngjyrash dhe bojrash
Fasada dekorative, te thata dhe llacra
Fasada dekorative, te thata dhe llacra
Grafiato per fasada dekorative
Grafiato per fasada dekorative
Hidromat per mure te brendshme
Hidromat per mure te brendshme
Llazure, primer, smalto dhe llaqe per dru
Llazure, primer, smalto dhe llaqe per dru
Ngjitesa qeramike
Ngjitesa qeramike
Ngjitesa per parket, Adezive
Ngjitesa per parket, Adezive
Ngjitesa per pllaka polisteroli
Ngjitesa per pllaka polisteroli
Ngjitesa per pllaka qeramike
Ngjitesa per pllaka qeramike
Ngjyra per ambjente te jashtme
Ngjyra per ambjente te jashtme
Rrjeta perforcuese per fasada
Rrjeta perforcuese per fasada
Bojera cilesore te qendrueshme pas larjeve
Bojera cilesore te qendrueshme pas larjeve
Bojera dhe Spay Antimole per hidroizolime
Bojera dhe Spay Antimole per hidroizolime
Bojera per metale, Dekoruese dhe Mbrojtese
Bojera per metale, Dekoruese dhe Mbrojtese
Bojra per ambiente te brendshme me kualitet te larte
Bojra per ambiente te brendshme me kualitet te larte
Exterior Paints, Bojra per fasada me qendrueshmeri te larte
Exterior Paints, Bojra per fasada me qendrueshmeri te larte
Interior Paints, Bojra mbuluese ekologjike
Interior Paints, Bojra mbuluese ekologjike
Interior Plaster, Suva dekoruese per mure
Interior Plaster, Suva dekoruese per mure
Thermo Line, Fasada dekorative rezistente ndaj kushteve atmosferike
Thermo Line, Fasada dekorative rezistente ndaj kushteve atmosferike
Tile Adhesive, Ngjitesa per pllaka
Tile Adhesive, Ngjitesa per pllaka
Wood Line, Primera per mbrojtje siperfaqje druri
Wood Line, Primera per mbrojtje siperfaqje druri

Katalogu

Katalog GEMIX
Katalog GEMIX

Punë të kryera

GEMIX1493820056
GEMIX1493820067
GEMIX1493820075
GEMIX1493820086
GEMIX1493820104
GEMIX1493820116
GEMIX1493820142
GEMIX1493820150
GEMIX1493820158
GEMIX1493820167
GEMIX1493820179
GEMIX1493820197
Lyerje me boje Gemix
Lyerje me boje Gemix
Sistem Kapot, Boge
Sistem Kapot, Boge

Partnere

gemix-adesivgemix-basfgemix-bykgemix-casatigemix-icrocoatingsgemix-omyagemix-superluxgemix-tintsystem

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gemix Kosovo (@gemixco)