Secondary Adv

MIDEA ALBANIA

 

Përshkrimi

Midea Albania eshte perfaqesuesi zyrtar ne Shqiperi I gjigandit boteror te kondicionimit, Midea Air Conditioner. Pjese e grupit Midea, Midea Air Conditioner bazon zhvillimin e produkteve dhe sistemeve te kondicionimit, ne teknologjine me te fundit dhe standarteve me te larta te cilesise me fokusin kryesor tek komoditeti maksimal I klientit. Produktet dhe sistemet Midea jane dizenjuar per te ofruar temperature optimale ne cdo ambient pavaresisht luhatjes se temperaturave te jashtme. Sistemet operojne me zhurme minimale si dhe kursejne ndjeshem konsumin e energjise elektrike. Fale  teknologjise se perparuar dhe cilesise se larte te produkteve dhe sherbimeve profesionale. Midea Albania ofron zgjidhjet me ideale te kondicionimit per shtepi, hotele, stadiume, aeroporte, godina industriale, mjekesore, arsimore etj.

Çfarë ofron

Midea Albania ofron nje shumellojshmeri produktesh me inovacionet me te fundit te teknologjise dhe me cmime te arsyeshme. Tek ne do te gjeni paisje rezidenciale dhe komerciale si:
-    Kondicionere split dhe multi split
-    Chiller- Fan coil
-    VRF dhe Waterstage
-    Sisteme ventilimi dhe aspirimi
-    AHU dhe Delageshtues ajri
-    Panele Diellore
-    Grila dhe aksesore te ndryshem
-    Etj
Kompania jone mundeson asistence dhe suport teknik per cdo lloj sistemi kondicionimi, ventilimi apo aspirimi qe disponon., realizon montimin e tyre brenda afatit kohor te caktuar nga klienti dhe ofron mirembajtje per nje jetegjatesai sa me te madhe te ketyre sistemeve.

Shërbime

Konsulence teknike
Konsulence teknike
Kondicioner per shtepi dhe zyra
Kondicioner per shtepi dhe zyra
Kondicioner per shtepi dhe zyra Inverter
Kondicioner per shtepi dhe zyra Inverter
Kondicioner Dysheme per shtepi
Kondicioner Dysheme per shtepi
Kondicioner Kasete
Kondicioner Kasete
Kondicioner Kanalor
Kondicioner Kanalor
Kondicioner modern per femije
Kondicioner modern per femije
Kondicioner per dhome femijesh
Kondicioner per dhome femijesh
Panele diellore Calpak
Panele diellore Calpak
Pompa nxehtesie M-Thermal
Pompa nxehtesie M-Thermal
Tubacione ajri per ventilim dhe kondicionim
Tubacione ajri per ventilim dhe kondicionim
Projektim-montim te sistemeve te kondicionimit dhe ventilimit
Projektim-montim te sistemeve te kondicionimit dhe ventilimit
Sisteme Multi-Split
Sisteme Multi-Split
Sisteme kondicionimi Chiller-Fan Coil
Sisteme kondicionimi Chiller-Fan Coil
Sisteme VRF dhe trajtim ajri
Sisteme VRF dhe trajtim ajri
Pompa Nxehtesie
Pompa Nxehtesie
Sisteme panele diellore
Sisteme panele diellore
Sisteme aspirimi per bare, restorante, qendra tregtare
Sisteme aspirimi per bare, restorante, qendra tregtare
Montim te sistemeve te Ventilimit
Montim te sistemeve te Ventilimit
Kondicionere te teknologjise se fundit Midea
Kondicionere te teknologjise se fundit Midea

Katalogu

Katalog MIDEA ALBANIA

Punë të kryera

Komisariati i Policice Nr.6
Komisariati i Policice Nr.6
Portik Hotel
Portik Hotel
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Fondi BESA
Fondi BESA
Zyrat FSHF
Zyrat FSHF
Biblioteka Korce
Biblioteka Korce
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Elbasan
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Elbasan
Kampusi Universitar Durres
Kampusi Universitar Durres
Ministria e Arsimit
Ministria e Arsimit
Poliklinika Iraniane
Poliklinika Iraniane
Reanimacioni QSUT
Reanimacioni QSUT
Sandy beach resort
Sandy beach resort
Terminali Vlore
Terminali Vlore
Universiteti i Arteve
Universiteti i Arteve

Partnere

Calpacksisteven

Certifikime

Video