Secondary Adv

Shaga Office

 

Përshkrimi

SHAGA OFFICE SOT

Gjatë 15 viteve të shkuara, Shaga Office ka konsoliduar një identitet të dallueshëm të markës së saj. Sot ushtrojmë aktivitetin tonë me makineri e pajisje bashkëkohore elektronike, në pronësi të shoqërisë SHAGA shpk, një në Tiranë dhe një në Lushnje, me sipërfaqe të përgjthshme prej rreth 16’000 m2. Ne importojmë dhe punojmë me firmat me prestigjioze në Evropë. Vendin e nderit e mbajnë bashkëpunimet me Italinë, ku numërohen mbi 50 të tilla, por edhe Austria, Zvicra, Gjermania janë vendë me të cilat njohim marrëdhënie besnikërie bashkëpunimi.

Koleksioni ri Linea Fabbrica-Styloffice nga Shaga Office

Një zyrë ekzekutive përbëhet nga detajet e teknologjisë që janë fjalë e fundit në tregun italian. Tashmë dhe në Shqiperi falë Shaga Office!

Ne do ju ofrojme zgjedhjen më të mirë që vjen nga Linea Fabbrica dhe Styloffice fal Shaga Office.

Koleksioni i plotë Linea Fabbrica & Styloffice
Klikoni këtu...
 

Çfarë ofron

Konsolidimi i investimeve tekonologjike, Know-how industrial dhe njohja e kërkesave të tregut ka hapur një rrugë të suksesshme drejt eksportimit të prodhimeve tona. Për t’i qëndruar besnikë angazhimit, zbatojmë teknologjinë e kohës për prodhim dhe modelim. Strategjia e investimit të Shaga Office është orientuar drejt sigurimit të ambienteve të përshtatshme dhe të mjaftueshme, zgjerimit dhe rinovimit të teknikës dhe teknologjisë, përditësimit të teknologjisë së informacionit dhe komunikimit.

 

Këto investime janë projektuar mbi bazën e teknologjisë më të përparuar të kohës, duke u mbështetur kryesisht tek teknologjia dhe eksperienca italiane. Mesatarisht shoqëria ka rreth 80 punonjës. Specialistët tanë mbartin kualifikim e kompetenca profesionale të padiskutueshme, të fituara brenda dhe jashtë vendit. Në këto kushte, shoqëria jonë plotëson kënaqshëm në gamë, sasi e cilësi kërkesat e tregut për cdo nivel.

 

Ne ofrojmë fuqinë për të transformuar ëndrrat dhe dëshirat e arredimit të çdo klienti në hapësira me një mjedis unik, frymëzuar nga: zgjedhja, eleganca, jetëgjatësia dhe cilësia e produkteve e shërbimeve tona. Busulla e kompanisë Shaga Office është: fleksibiliteti.

 

Për të realizuar këtë vizion do të plotësohen kërkesat gjithnjë të tregut në llojshmëri, cilësi dhe jetëgjatësi të produkteve. Kjo do të realizohet nëpërmjet:
•    Studimit të vazhdueshëm të tregut
•    Futjes së të rejave bashkëkohore
•    Investimeve në teknologji, në kualifikim dhe informacion

Shërbime

Poltron pritjeje
Poltron pritjeje
Tavoline zyre me palosje
Tavoline zyre me palosje
Tavolina per kurse
Tavolina per kurse
Tavolina pune
Tavolina pune
Tavoline mbledhjeje
Tavoline mbledhjeje
Tavolina zyrash metalike
Tavolina zyrash metalike
Tavolina zyre
Tavolina zyre
Tavolina call centre
Tavolina call centre
Tavolina drejtori
Tavolina drejtori
Rafte metalike
Rafte metalike
Rafte dosjesh
Rafte dosjesh
Dollap per dosje
Dollap per dosje
Raft per dokumenta
Raft per dokumenta
Mbajtese dosjesh
Mbajtese dosjesh
Karrige zyre ortopedike
Karrige zyre ortopedike
Poltrona zyre rrotullues
Poltrona zyre rrotullues
Karrike zyrash me kembe rrotulluese
Karrike zyrash me kembe rrotulluese
Kolltuk zyre bossi
Kolltuk zyre bossi
Karrige zyrash elegante
Karrige zyrash elegante
Karrige per konferenca
Karrige per konferenca
Karrige per sall pritjeje
Karrige per sall pritjeje
Poltron zyre
Poltron zyre
Recepsione multifunksionale dhe moderne
Recepsione multifunksionale dhe moderne
Set mobilje per zyre per cdolloj hapesire
Set mobilje per zyre per cdolloj hapesire
Kolltuk pritje per zyra
Kolltuk pritje per zyra
Tavolina zyre me siperfaqe rezistente ndaj gervishtjeve dhe njollave
Tavolina zyre me siperfaqe rezistente ndaj gervishtjeve dhe njollave
Kompletim ambient zyre me mobilje
Kompletim ambient zyre me mobilje
Workspace modern per zyra
Workspace modern per zyra

Punë të kryera

Shaga Office1495528798
Shaga Office1495528806
Shaga Office1495528813
Shaga Office1495528820
Shaga Office1495528827
Shaga Office1495528836
Shaga Office1495528843
Shaga Office1495528853
Shaga Office1495528862
Shaga Office1559037027
Shaga Office1559037043
Shaga Office1559037059
Shaga Office1559037074
Shaga Office1559037089
Shaga Office1559037104
Shaga Office1559037121
Shaga Office1559037136
Shaga Office1559037152
Arredim dhe Dizenjim zyre, Komiteti Teknik i Eksperteve
Arredim dhe Dizenjim zyre, Komiteti Teknik i Eksperteve
Arredim total biznesi nga Shaga Office
Arredim total biznesi nga Shaga Office
Arredim total, Azalea Aesthetic
Arredim total, Azalea Aesthetic
Arredim zyre, My Dental Tourism
Arredim zyre, My Dental Tourism
Mobilim zyre nga Shaga Office
Mobilim zyre nga Shaga Office
Zyre sherbimi, arreduar nga Shaga Office
Zyre sherbimi, arreduar nga Shaga Office

Kataloge

Zhvillojmë projekte dhe prodhojmë produkte dhe për zyra konteporane. Logjika jonë është e bazuar në 2 principe: Në kërkim dhe kuriozitet!

Në kerkim dhe zhvillim bashkëkohor të tendecave të tregut europian. Çdo projekt që ne ndjekim zhvillohet mbi dialog dhe bazuar në kërkesat e çdo klienti dhe arkitektëve. Jemi në gjendje t'ju shërbëjmë klientëve tanë potencialisht kudo që ata ndodhen.

Certifikime

Certifikate BS PAS 99 2012

Certifikate EN ISO 3834-2005

Certifikate EN ISO 20000-1 2011

Certifikate ISO 9001 2015

Certifikate ISO 28001-2007-English

Certifikate ISO 28001-2007-Shqip

Certifikate UNI EN ISO 14001 2015

Certifikate cilesie (Summit new york)

Certifikate Origjine

Certifikate rregjistrim marke