Secondary Adv

Koleksioni ri Linea Fabbrica-Styloffice nga Shaga Office

Share on Google+

Shaga Office

Një zyrë ekzekutive përbëhet nga detajet e teknologjisë që janë fjalë e fundit në tregun italian. Tashmë dhe në Shqipëri fal Shaga Office!

 

Zgjedhja më e mire që vjen nga Linea Fabbrica & Styloffice fal Shaga Office: 

- Tavolina pune operative

- Tavolina pune ekzekutive

- Koleksioni ri Linea Fabbrica-Styloffice

 

Shfleto fletëpalosjen : Kliko këtu

  

 

Shaga Office zhvillon projekte dhe prodhon produkte dhe per zyra konteporane . Logjika e tyre eshte e bazuar ne 2 principe: Ne kerkim dhe kuriozitet!

Në kërkim dhe zhvillim bashkëkohor të tendecave të tregut europian. Çdo projekt që ndjekin zhvillohet mbi dialog dhe bazuar në kërkesat e çdo klienti dhe arkitektëve. Shaga Office u shërben klientëve potencialisht kudo që ata ndodhen!

 

Koleksioni ri Linea Fabbrica-Styloffice

 

Muret ndarëse

Sistemi Stywall është një sistem i plotë muresh i përbërë nga mure xhami dhe druri të çmontueshëm, mure ndarëse, mure të montuara dhe kabinete të integruara, i cili siguron një planifikim total të hapësirës.

 

Dizajni ekzekutiv

Koleksione mobiljesh presidenciale dhe ekzekutive me dizajn modern, për zyra përfaqësuese dhe bashkëkohore, të afta të shprehin elegancën dhe stilin personal të lidershipit.

 

Dizajni operativ

Sisteme të integruara dhe tavolina modulare me lloje të ndryshme këmbësh, të gjitha të këmbyeshme, të cilat krijojnë një sistem unik, jashtëzakonisht fleksibël, të thjeshtë dhe funksional

 

Sistemet e paneleve

Sistemi modular i panelit, i integruar dhe fleksibël, është zgjidhja më e mirë për të ndarë hapësirat e punës në mënyrë funksionale dhe estetike, në varësi të nevojave të ndryshme.

 

Karrige

Një gamë e gjerë modelesh karrige zyre të frymëzuara nga parimet e dizajnit modern dhe ergonomisë. Produkte të çertifikuara sipas rregullave të rrepta kombëtare dhe ndërkombëtare. Komoditet, ngjyra, stil dhe elegance! Ndjenje ergonomike dhe sistem i rehatshem!

 

Dizajni i shtëpisë

Linja midis mobiljeve të zyrës dhe shtëpisë është gjithmonë më pak e shënuar. Pra, pjesët e mobiljeve të krijuara për zyrën moderne mund të jenë gjithashtu perfekte për dhomën e ndenjes. 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë SHAGA OFFICE

Shaga Office


Më të lexuarat