Secondary Adv

EL-ARSEN shpk

 

Përshkrimi

Firma  “EL – ARSEN“   Sh.p.k  është një firmë Prestigjioze në fushën e elektricitetit në Shqipëri, me vendodhje në Lagj. Nr 2, Tiranë ( Fshati SOS, SAUK ) si dhe me një filial në Rr. “BARRIKADAVE“, nr.63. Ajo është krijuar në 10/03/1993 me aktivitet Tregëti Materiale Elektrike të ndryshme, në të cilën përfshihen: Materiale  elektrike për Tension të Lartë dhe Tension të Ulët (materiale për ndërtimin e kabinave elektrike,projekte për panele të ndryshme, lidhje kabinash, montime, grupe pune etj) Materiale elektrike për instalime të ndryshme, elektroshtëpiake etj.

 

Firma jonë është importuese e materialeve nga: Italia, Bullgaria, Turqia, Jugosllavia, Gjermania, Austria, Kina etj. Firma jonë tregton materiale elektrike me shumicë dhe pakicë. Këto materiale janë të gjitha të çertifikuara me ISO 2001-2008. Materialet janë sipas standartit IEC. Çmimet e materialeve janë më konkurueset në tregun Shqiptar.

Çfarë ofron

Kompania El-Arsen ofron të gjitha llojet e marterialeve elektrike si: Materiale elektrike per Tensionin e Larte dhe Materiale elektrike per Tensionin e Ulet (materiale për ndërtimin e kabinave elektrike, projekte për panele të ndryshme, lidhje kabinash, montime, grupe pune etj) Materiale elektrike për instalime të ndryshme, elektroshtëpiake etj. El-Arsen tregton materiale elektrike me cilësi me shumicë dhe pakicë, për të gjithë klienteve esa. Këto materiale janë të gjitha të çertifikuara me ISO 2001-2008. Produktet janë sipas standartit IEC dhe me cmimet nga më konkurrueset në tregun Shqiptar.

Shërbime

Aksesore per kabina elektrike
Aksesore per kabina elektrike
Automate elektrike
Automate elektrike
Celesa industrial
Celesa industrial
Diferenciale elektrike
Diferenciale elektrike
Dyqan materialesh elektrike
Dyqan materialesh elektrike
Indikatore energjie
Indikatore energjie
Izolator per linja elektrike
Izolator per linja elektrike
Izolatore per tensionin e larte
Izolatore per tensionin e larte
Izolues per tensionin e larte
Izolues per tensionin e larte
Kabuj elektrik
Kabuj elektrik
Kuti te bordit shpendares ,El-Arsen shpk
Kuti te bordit shpendares ,El-Arsen shpk
Leshuesa energjie
Leshuesa energjie
Llampa halogjene
Llampa halogjene
Llampa me ndricim led
Llampa me ndricim led
Materiale industriale energjie
Materiale industriale energjie
Mjete sigurie per elektriciste
Mjete sigurie per elektriciste
Mjete te sigurimit teknik
Mjete te sigurimit teknik
Pinceta per kabuj energjie
Pinceta per kabuj energjie
Priza dhe spina industriale
Priza dhe spina industriale
Togezues portativ
Togezues portativ
Transformator dhe izolator
Transformator dhe izolator
Transmotore elektrik
Transmotore elektrik
Vegla pune per elektriciste
Vegla pune per elektriciste
Vegla pune per punime elektrike
Vegla pune per punime elektrike
Zgjatues rryme
Zgjatues rryme