Secondary Adv

N&N Aluminium & Llumar Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

N&N Aluminium eshte nje kompani qe nisi fillesat e saj qe prej vitit 2004. Me eksperience disa vjecare ne fushen e prodhimit te dyerdritareve ne alumin dhe pvc, N&N Aluminium sjell permiresim teknologjie nga viti ne vit. Ne aplikojme protokolle nderkombetare per dyer dritare, perdorim te materialeve te certifikuara.

Stafi jone i kualifikuar ofron cilesi, siguri, korrrektesi, shpejtesi dhe perkushtim. Ne ofrojme import eksport, tregtim, montim te produkteve tona. N&N Aluminium bashkepunon me kompani prestigjoze si : Llumar, Guardian Glass, Exalco, Gealan, Siegenia, ISEO etj.

Çfarë ofron

Filmat Llumar prodhohen nga Eastman Chemical Company ne SHBA.Fabrika e prodhimit ka kapacitet te mjaftueshem, per te permbushur nevojat e tregut me gamen me te gjere te filmave per trajtimin profesional te xhamave. Llumar Albania sjell nje produkt inovativ ne Shqiperi, duke u bazuar ne cilesi dhe siguri te rrepte per produktet qe ofron. Garancia e produkteve eshte me e gjate se prodhuesit e tjere ne kete industri duke qene lider ne tregun boteror. Filmat profesionale Llumar mund te gjenden te instaluara ne shume ndertesa te ne te gjithe boten.

 

Cfare jane filmat per xham?
Jane filma(laminat) prej poliestre transparente ose me ngjyre. Kryesisht filmat per xham perdoren per rritjen e cilesise se xhamit duke ofruar izolim termik dhe ulje te shkelqimit verbues te dilellit, filtrim te rrezeve UV dhe sigurim privatesie. Mund te interpretohen dhe si filtra pasi lejojne driten por eleminojne rrezet e keqia dhe kthejne mbrapsht nxehtesine e rrezeve te diellit. Filtrat per xham jane nje metode teper efikase per uljen e ndjeshme te temperaturave ne ambjentet e banimit ku nxrhtesia e rrezeve te diellit eshte e madhe. Filmat Llumar instalohen direkt ne shtepine, zyren apo objektin tuaj pa qene e nevojshme te hiqet xhami qe keni. Filmat, gjithashtu, mund te instalohen dhe ne punishten e xhamave e me pas jane gati per tu instaluar ne objekt. Filmat Llumar rrisin performancen e xhamit pa e nderruar ate, shmangin perdorimin e grilave. Perdoren per apartamente, dyqane, bare, restorante, banka, spitale, shkolla apo hotele dhe ofrojne njekohesisht transparence dhe bllokim te nxehtesise te rrezeve te UV te diellit.

Shërbime

Filma kunder rrezeve per xhama,dritare,dyer etj.
Filma kunder rrezeve per xhama,dritare,dyer etj.
Filma Llumar
Filma Llumar
Filma per fasada xhami
Filma per fasada xhami
Filma per xhama dritaresh kundra rrezeve
Filma per xhama dritaresh kundra rrezeve
Filma per xhama makinash, ngjyrim
Filma per xhama makinash, ngjyrim
Filma profesional per fasada xhami
Filma profesional per fasada xhami
Filma sigurie per dritare
Filma sigurie per dritare
Vetrata me xhama te veshur me filmin llumar RHE 35
Vetrata me xhama te veshur me filmin llumar RHE 35
Dritare alumini me 3 xhama
Dritare alumini me 3 xhama
Dritare alumini me grila persinae
Dritare alumini me grila persinae
Dritare alumini termike
Dritare alumini termike
Dritare dhe dyer me xham me film kunder rrezeve
Dritare dhe dyer me xham me film kunder rrezeve
Dritare me rreshqitje
Dritare me rreshqitje
Eksport dyer dritare Itali, Zvicer
Eksport dyer dritare Itali, Zvicer
Dritare venecine
Dritare venecine
Dyer alumini dhe plastike me persiane
Dyer alumini dhe plastike me persiane
Dyer te jashteme vilash me alumin termik
Dyer te jashteme vilash me alumin termik
Dyer te jashteme vilash me panele dekorative
Dyer te jashteme vilash me panele dekorative
Dyer xhami me rreshqitje
Dyer xhami me rreshqitje
Grila persiane per dyer, Grila persiane per dritare
Grila persiane per dyer, Grila persiane per dritare
Eksport dyer dritare ne Gjermani, France
Eksport dyer dritare ne Gjermani, France
Mbyllje me vetrata alumini
Mbyllje me vetrata alumini
Prodhim dyer dritare per pallate
Prodhim dyer dritare per pallate
Prodhime alumini per dritare dhe dyer
Prodhime alumini per dritare dhe dyer
Punime alumini per dyer dritare
Punime alumini per dyer dritare
Punime plastike per dyer dritare
Punime plastike per dyer dritare
Sisteme per dyer dritare me thyerje termike
Sisteme per dyer dritare me thyerje termike
Vetrata xhami me alumin termik
Vetrata xhami me alumin termik
Vetrata xhami palosese
Vetrata xhami palosese
Xhama paloses per veranda
Xhama paloses per veranda
Xhama per mbyllje lokale, dyqane
Xhama per mbyllje lokale, dyqane
Xhama te temperuar me palosje
Xhama te temperuar me palosje
Eskport dyer dritare alumini plastike ne Europe
Eskport dyer dritare alumini plastike ne Europe
Prodhim dhe montim dyer dritare per ne Europe
Prodhim dhe montim dyer dritare per ne Europe
Transport dyer dritare ne Gjermani, Itali, Zvicer, France
Transport dyer dritare ne Gjermani, Itali, Zvicer, France

Katalogu

Katalog N&N Aluminium & Llumar Albania
Katalog N&N Aluminium & Llumar Albania
Katalog N&N Aluminium & Llumar Albania
Katalog N&N Aluminium & Llumar Albania
Katalog N&N Aluminium & Llumar Albania

Punë të kryera

N&N Aluminium & Llumar Albania1519216029
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216051
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216074
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216164
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216199
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216221
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216239
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216276
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216288
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216302
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216321
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216331
N&N Aluminium & Llumar Albania1551347942
N&N Aluminium & Llumar Albania1551347967
N&N Aluminium & Llumar Albania1551347993
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348010
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348023
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348041
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348161
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348199
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348226
N&N Aluminium & Llumar Albania1551348368
Hotel BUTRINTI SARAND
Hotel BUTRINTI SARAND
Intesa Sanpaolo
Intesa Sanpaolo
Punim ne Nice  France
Punim ne Nice France
Rolling Hills
Rolling Hills
Sherbimi Kombetar i Punesimit
Sherbimi Kombetar i Punesimit

Partnere

Exalcogealanguardian-glassiseollumarsiegeniaarx

Makinerite dhe Prodhimi

N&N Aluminium & Llumar Albania1519216029
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216051
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216074
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216164
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216199
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216221
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216239
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216276
N&N Aluminium & Llumar Albania1519216288

Certifkime

Video