Secondary Adv

Arlis Ndertim

 

Përshkrimi

Kompania “Arlis – Ndërtim” shpk, është themeluar në vitin 2008 nga ortaku i vetëm i saj Z. Armand LILO, me selinë Rr: “Muhedin Llagani”, Pallati 12 Katësh (Vala), Kati. 1, Nr. 7, Pranë Policisë Bashkiake, Tiranë – Shqipëri. Aktiviteti i kompanisë është zbatim, projektim të ndërtimeve civile, ekonomike, punime dheu, sistemim,taracime, prodhime elementesh të parafabrikuara, betoni e betonarme, ndërtime civile e turistike, rrugësh, vepra arti, hekurudha e kanalizime, punime karpentierie, investime në sektorin e energjetikes.

“Arlis–Ndërtim”shpk zhvillon dhe aplikon teknologjitë më të sofistikuara. Zbatimi i teknologjive të reja mundëson një avantazh konkurues të kompanisë në treg, në aspektet teknike te izolimit termik, izolimit akustik, fasadë e ventiluar e të tjera si këto. Cilësia e ndërtimit në rritje të vazhueshme është thelbesore për nga rëndësia pasi duhet të sigurojë jetëgjatësinë për shumë dekada.

Çfarë ofron

“Arlis – Ndërtim”shpk është ndërtuar mbi vlera ekselence dhe integriteti të testuara në kohë. Kjo do të thotë të punosh mbi standartet e etikës më të larta dhe të kesh matës cilësinë në projekte. Eshtë një ndër kompanitë lider në tregun Shqiptar dhe jep kontributin e saj, sidomos në objektet residenciale, duke plotësuar kështu kërkesat e vazhdueshme urbanistike. Duke pasur parasysh sukseset e njëpasnjëshme në Tiranë dhe më gjerë, “Arlis – Ndërtim” shpk, është tashmë dhe në tregun e huaj si atë Amerikan si pjesë e “Arlis – Construction” duke investuar për diversifikimin e portofolit te saj në Shtetin e Florida-s (Tampa).

Kompania ka në princip ndërtimin e marrëdhënieve afat-gjata, në partneritetin e ndërsjellë me nënkontraktorë dhe me klientet, raporte të cilat janë bazuar në besim, respekt dhe bashkëpunim. Çelsi i suksesit tonë qëndronë në bashkpunimin me nje staf te talentuar dhe kualifikuar duke realizuar projektet që nga ideimi e deri tek zbatimi në kohë, duke ndjekur metodat bashkohore të tregut. Me një pervojë të gjerë në industrinë e ndertimit, stafi ynë i permbush te gjitha kërkesat dhe pritshmeritë e klientëve.

Shërbime

Godina banimi
Godina banimi
Hekurudha
Hekurudha
Infrastrukture
Infrastrukture
Investime ne sektorin e energjetikes
Investime ne sektorin e energjetikes
Komplekse banimi dhe sherbimi
Komplekse banimi dhe sherbimi
Konstruksione per fasada te jashtme
Konstruksione per fasada te jashtme
Ndertim civile, Ndertim pallatesh banimi
Ndertim civile, Ndertim pallatesh banimi
Ndertim godinash civile
Ndertim godinash civile
Ndertim industriale
Ndertim industriale
Ndertim objekte rezidenciale
Ndertim objekte rezidenciale
Ndertim per ura
Ndertim per ura
Ndertim turistik
Ndertim turistik
Ndertim Ujesjelles kanalizime
Ndertim Ujesjelles kanalizime
Ndertime kompleksesh banimi
Ndertime kompleksesh banimi
Ndertime rrugesh
Ndertime rrugesh
Prodhim elementesh te parafabrikuar
Prodhim elementesh te parafabrikuar
Punime dheu
Punime dheu
Punime ndertimi
Punime ndertimi
Real Estate, Shit blerje pronash
Real Estate, Shit blerje pronash
Sistemim taracime
Sistemim taracime

Punë të kryera

Godina banimi dhe sherbimi 4-6 kate Plazh Durres
Godina banimi dhe sherbimi 4-6 kate Plazh Durres
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate Kashar Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate Kashar Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate,  Kashar, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate, Kashar, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate, Ali Demi, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate, Ali Demi, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate, Komuna Kashar
Godine banimi dhe sherbimi 1-7-9 kate, Komuna Kashar
Godine banimi dhe sherbimi 6 kate, Komuna Farke, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi 6 kate, Komuna Farke, Tirane
Kompleksi Drilon, Shkembi i Kavajes, Durres
Kompleksi Drilon, Shkembi i Kavajes, Durres
Rezidence banimi 3 kate, Farke
Rezidence banimi 3 kate, Farke
Square 21, 21 Dhjetori, Tirane
Square 21, 21 Dhjetori, Tirane
Strukture me perdorim Hoteleri 2,5 dhe 7 kate, Siri Kodra, Tirane
Strukture me perdorim Hoteleri 2,5 dhe 7 kate, Siri Kodra, Tirane
The Clearwater beach,Tampa Florida
The Clearwater beach,Tampa Florida
Zyra dhe Depo Farmaceutike 1-3 dhe 4 kate
Zyra dhe Depo Farmaceutike 1-3 dhe 4 kate
Farmacia 10
Farmacia 10

Video

Punime te tjera

DUNEDIN TAMPA,THE PLAZA
“DUNEDIN TAMPA,THE PLAZA ” Eshtë një projekt në perspektivë në planet tona të afërta si pjesë perbërse e “ARLIS CONSTRUCTION” .  Godinë banimi dhe shërbimi e perbëre prej 3-kate banimi +1 katë parkimi nëndhe , siperfaqe trualli 33.700 SQ  =  3400 m2 si dhe siperfaqe ndertimi 71.500 SQ = 7200 m2 .

 

GODINË BANIMI DHE SHËRBIMI 1 – 7 – 9 KATE
Godinë  banimi dhe  shërbimi1 – 7 – 9 kate +1 kat parkim nëntokë,punimet për të cilin kanë filluar në Gusht të vitit 2013 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk dhe pozicionohet në Rr: “3 Dëshmorët” Kashar, Tiranë, Ky kompleks ofron një vend të qetë dhe me ajër të pastër, perfekt për shtëpinë tuaj.

 

GODINË BANIMI DHE SHËRBIMI 1 – 7 – 9 KATE
Godinë banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate +1 kat parkim,nëntoke,punimet për të cilin kanë filluar në Qershor të vitit 2011 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet nëRr: “Gjergj Elez Alia”, Kashar, Tiranë, ka një sipërfaqe totale prej 7’791 m2 dhe përbëhet nga 1 objekt1 -7 – 9 Katëshe

 

RIKONDICIONIM GODINE BANIMI DHE SHËRBIMI 1 – 7 – 9 KATE
Rikondicionim Godine banimi dhe shërbimi 1 – 7 – 9kate +1 kat parkim,nëntoke,punimet për të cilin kanë filluar në Prill të vitit 2011 me investues dhe ndërtues shoqërinë“ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Rr: “Gjergj Elez Alia”, Kashar, Tiranë, ka një sipërfaqe totale prej 14’141 m2 dhe përbëhet nga objekt1 -7 – 9 katëshe

 

GODINE BANIMI DHE SHËRBIMI 5 KATE
“Objekti Golem”, punimet për të cilin kanë filluar në Prill të vitit 2009, me investues dhe ndërtues shoqërinë “ARLIS – NDËRTIM” shpk, ndodhet në Golem, Kavajë dhe ka një sipërfaqe totale prej 1’771 m2. Godinaështë 5 – Katëshe dhe ofron hapësira të ndriçuara, të bollshme dhe standarte të larta në ndërtim