Secondary Adv

Start Company shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania jone Start Company Shpk shpreh interesin dhe kenaqesin tju prezantoje klienteve te saj, kontraktoreve dhe vizitoreve te faqes sone te web-it faktin se ka ndermarre nje tjeter hap drejt suksesit duke marre pergjegjesine e dhe rolin e distributorit te autorizuar ekskluziv ne territorin e Shqiperise per produktet dhe sherbimet e kompanise lider ne fushen e makinerive dhe paisjeve te ndertimit Wacker Neuson.
Kompania Wacker Neuson prej vitesh eshte kompani lider ne tregun internacional dhe me nje experience shume vjecare. Wacker Neusonaktualisht eshte e shperndare globalisht ne 5 kontinente duke ofruar nje game te gjere te paisjeve, makinerive dhe sherbime specifike ne fushen e ndertimtarise civile si :

- Ekskavator , Fadroma, Telehandlers , Dumpers etj
- Paisje e vegla pune 100% profesionale te specializuara per sektorin e ndertimtarise .
- Gjenerator , pompa etj.

Çfarë ofron

Kompania jone Start Company Shpk ka marre pergjegjesine dhe rolin e distributorit te autorizuar ekskluziv ne territorin e Shqiperise per produktet dhe sherbimet e kompanise lider ne fushen e makinerive dhe paisjeve te ndertimit Wacker Neuson. Kompania Wacker Neuson prej vitesh eshte kompani lider ne tregun internacional dhe me nje experience shume vjecare. Wacker Neusonaktualisht eshte e shperndare globalisht ne 5 kontinente duke ofruar nje game te gjere te paisjeve, makinerive dhe sherbime specifike ne fushen e ndertimtarise civile si :


- Ekskavator , Fadroma, Telehandlers , Dumpers etj.
- Paisje e vegla pune 100% profesionale te specializuara per sektorin e ndertimtarise.
- Gjenerator , pompa etj.

 

Per me teper informacion te detajuar rreth produkteve te Wacker Neuson jeni te lutur te vizitoni Show Room-in tone ne adresen e meposhteme :
Rruga 28 Nentori, Kashar, Tirane , N .53 K.P 1051 – Kati I pare. Ose mund te kontaktoni ne numrin e telefonit ose adresat e meposhteme te emailit :

Email : istojku@startco.al / Cel: +355 68 208 58 88
Email : sales@startco.al / Cel: +355 68 200 48 04

Shërbime

Asistence nga inxhinier Gjerman
Asistence nga inxhinier Gjerman
Asistence per perdorim makinerish
Asistence per perdorim makinerish
Eskavator,fadroma
Eskavator,fadroma
Filtra vaji Wacker Neuson dhe Hidromek
Filtra vaji Wacker Neuson dhe Hidromek
Makineri ndertimi
Makineri ndertimi
Makineri te renda
Makineri te renda
Makineri te vecanta per pastrim kanalesh , hecet , liqeni etj
Makineri te vecanta per pastrim kanalesh , hecet , liqeni etj
Makineri Wacker Neuson
Makineri Wacker Neuson
Ngrohese ajri wacker neuson per ndertim
Ngrohese ajri wacker neuson per ndertim
Pjese kembimi per makineri
Pjese kembimi per makineri
Servis i autorizuar Wacker Neuson
Servis i autorizuar Wacker Neuson
Aksesore ne ndryshem per makineri te renda
Aksesore ne ndryshem per makineri te renda
Hidromek dhe Wacker Neuson pjese kembimi
Hidromek dhe Wacker Neuson pjese kembimi
Makineri te renda ndertimi
Makineri te renda ndertimi
Makineri transporti dherash
Makineri transporti dherash
Ngjeshes toke mak
Ngjeshes toke mak
Pajisje Kantieri
Pajisje Kantieri
Rula Asfalti dhe dheu
Rula Asfalti dhe dheu
Vibrator betoni
Vibrator betoni
Zinxhire gome dhe celiku te ndryshme
Zinxhire gome dhe celiku te ndryshme

Katalogu

Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk
Katalog Start Company shpk

Historiku

“Nuk mjafton te jesh madhor per te nisur nje sipermarrje ,por duhet te jesh guximtar dhe vizionar per tu bere madhor ne ate sipermarrje”. Sic pershkruhet ne moton e mesiperme ashtu eshte dhe historia e Start Company. Kompania u krijua ne vitin 2011 me qellim per te dhene kontribut ne tregun e brendshem vendas ne sektorin e sherbimeve. Ne themelim e Start Co ne stafin e saj kishte pak punonjes te cilet duke u udhehequr nga vizioni, guximi dhe qendrueshmeria mundesuan kalimin e pengesave qe tregu ne ate periudhe shfaqte per kompanite e sapo krijuara. Fale besimit te klienteve dhe kontraktoreve tane ne jemi sot krenar mbi sherbimet qe u mundesojme atyre per permbushjen e misioneve te perditshme. Kompania jone karakterizohet nga vizioni, besimi, serioziteti dhe profesionalizmi per te zhvilluar me tej biznesit tone ne tregun vendas dhe me tej ne rajon duke permbushur ne menyre te frytshme dhe eficente misionin tone. Start Co aktualisht ne stafin e saj ka nje potencial njerzor te cilet jane te kualifikuar dhe trajnuar per sherbimet qe ata kryejne si Financier, Ekonomist, Juriste, Inxhiniere te cilet duke bashkepunuar ngushte me klientet dhe kontraktoret mundesojne sukses ne cdo projekt te ndermarre nga ne. Duke u perpjekur per te ecur me hapin e perfeksionit dhe me hapin e profesionalizmit , jemi shnderruar ne nje nga kompanite lider ne sektorin e sherbimeve konkretisht ne tregetimin e makinerive dhe paisjeve elektro-energjitike si dhe atyre te industrise se rende , pjeseve te kembimit per automjete dhe paisjeve elektro-mekanike per funksione te vecanta, sisteme hidraulike si dhe instalimin , mirmbajtjen e perdorimin e tyre.


•    100 % : Profesionalizëm
•    100 % : Korrektësi
•    100 % : Cilësi

Video

Certifikime

News

Startco perfaqesuesi zyrtar i Wacker Neuson ne Shqiperi organizon seminar rreth betonit te prezantuar nga inxhinier gjerman.

Prezantues i seminarit: ING Rainer Wewers

Drejtor shitjesh: Z.Thomas Lankenau

Prezantimi e Z.Wewers do te zhvillohet ne date 14 Mars 2018 ora 09:00,-11:30, Hotel Diplomat 2,Blvd.Bajram Curri, Tirane, Albania