Secondary Adv

Mario Hidrosanitare

 

Përshkrimi


Mario Hidrosanitare është një nga kompanitë hidrosanitare më të mira në Shqipëri duke numëruar në portofolin e saj disa nga markat më të mira në industrinë e hidrosanitareve. Ne vijmë në treg me një vizion që u ofron konsumatorëve zgjidhje bashkëkohore që kombinojnë cilësi të lartë me estetikë të lartë dhe komoditetin më të kërkuar.  Duke mbajtur një marrëdhënie të ngushtë me cilësinë, duke ruajtur nivelet e kënaqshme të konsumatorëve dhe duke ofruar risitë më të fundit në treg me çmimet më të mira, Mario Hidrosanitare mund të bëhet partneri juaj i preferuar për të gjitha projektet tuaja të ndërtimit dhe rinovimit. Ne ju ftojmë të shikoni më afër atë që mund të bëjmë për ju dhe t'ju inkurajojmë të na kontaktoni dhe vizitoni ne showroom-in tone.

Çfarë ofron

Mario Hiodrosanitare sjell produktet dhe shërbimet për t'iu përshtatur nevojave të klientëve tanë. Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t'ju ndihmuar në zgjedhjen e produktit të duhur Në standarde të larta dhe ofrimin e menjëhershëm të shërbimit për klientin. Sjellim për ju një gamë të gjerë produktesh hidrosanitare, modele bashkëkohore dhe cmimet më konkuruese në tregun shqiptar. Pafundësi zgjedhjesh dhe kujdes deri në detaje për të pasur aksesororet më të mire në ambientet tuaja. Ne ndërthurrim elegancen me cilësinë për të përmbushur nevojat tuaja. Që kur kompania jonë u përfaqësuar në treg, ne kemi trajtuar çdo klient si ata ishin një pjesë e familjes sonë. Në Mario Hidrosanitare do të gjeni cdo gjë për arredimin e tualetit tuaj nga mobiljet, lavamanët, wc, bidet, rubineteri, kabina dushi e deri tek aksesorët hidraulike, materialet dhe rakorderitë. Qëllimi ynë është të arrijmë zgjidhjen që është e drejtë për klientët tanë.

Mario Hidrosanitare sjell për ju produktet më të mira duke ju garantuar cilësinë dhe sigurinë që secili prej jush kërkon nga markat me prestigjoze në botë :

Artceram, Bandini Scaldabagni, Thermowatt, Farg, De Borri, Oioli Rubineteri, Porta&Bini Rubineteri, Sphera docce, Errepierre, Maryplast, Arca, Fominaya, Mediterranea, Gnali, Valbrass, Hafro, Relax, Airgama, Vinzia, Althea, Etj

 

Shërbime

Aksesore per tualete
Aksesore per tualete
Aksesore zbukurimi qeramike dhe porcelan
Aksesore zbukurimi qeramike dhe porcelan
Arredim banjosh
Arredim banjosh
Banjo turke qendra masazhi
Banjo turke qendra masazhi
Grupe dushi termostatike
Grupe dushi termostatike
Hidrosanitare per persona me aftesi te kufizuara
Hidrosanitare per persona me aftesi te kufizuara
Lavaman handmade
Lavaman handmade
Lavaman, wc, bidet per persona me aftesi te kufizuara
Lavaman, wc, bidet per persona me aftesi te kufizuara
Lavamane me ngjyra
Lavamane me ngjyra
Lavamane porcelani bllok
Lavamane porcelani bllok
Mishelatore per lavamane
Mishelatore per lavamane
Mobilje dhe Lavaman per banjo
Mobilje dhe Lavaman per banjo
Mobilje te gatshme per banjo
Mobilje te gatshme per banjo
Rubineteri dhe Mishelatore per tualete
Rubineteri dhe Mishelatore per tualete
Salishente per kabina dushi
Salishente per kabina dushi
Sauna per palestra
Sauna per palestra
Set per tualet klasik, qeramike
Set per tualet klasik, qeramike
Set wc dhe bide monobllok
Set wc dhe bide monobllok
Set wc dhe bide sospeso
Set wc dhe bide sospeso
Set lavaman dhe pasqyre
Set lavaman dhe pasqyre
Tuba fleksibel thurje inox dhe alumin
Tuba fleksibel thurje inox dhe alumin
Vaska me hidromasazh
Vaska me hidromasazh
WC dhe bide italiane
WC dhe bide italiane
Boliera uji me rregullim te jashtem te temperatures
Boliera uji me rregullim te jashtem te temperatures
Koka dushi rezistente ndaj kimikateve
Koka dushi rezistente ndaj kimikateve
Koka dushi
Koka dushi
Kollona dushi
Kollona dushi
Mekanizma per wc, bide, lavamam
Mekanizma per wc, bide, lavamam
Pileta lavamani
Pileta lavamani
Pjata per kabina dushi
Pjata per kabina dushi
Rezistenca dhe termostate per boliere
Rezistenca dhe termostate per boliere
Rubineteri bronxi
Rubineteri bronxi
Rubineteri per lavapjata
Rubineteri per lavapjata
Sete mishelatoresh
Sete mishelatoresh
Valvula per kontrollin e ujit te ngrohte
Valvula per kontrollin e ujit te ngrohte

Partnere

the artceramFargThermowattCdb de borriOiolizipponibandini scaldabanierrepierreGerominMediterranea del banoRelax

Filiale

 

Magazina Fier:  km 3 autostrade Fier Lushnje, Albania

Showroom Fier: Prane shkolles se muzikes, Fier, Albania

 

Showroom Tirane: Rr.Teodor Keko, Unaza e Re, Tirane, Albania

Video