Secondary Adv

Enternal Group

 

Përshkrimi

Enternal Group është një kompani e themeluar në vitin 1995, me NIPT J82312001G dhe Kod Fiskal 3707543. Kompania Enternal është e përbërë nga: Enternal Trade, Enternal Construction, Enternal Real Estate, Enternal Social Media. Enternal Group operon prej vitesh në tregun Shqiptar duke konkuruar dukshëm në Çmim, Cilësi, Standart dhe Profesionalizëm në projektet e zhvilluara. Kompania gjatë aktivitetit disa vjecar ka realizuar objekte të ndyshme si: Qëndra Tregtare, Qëndra Biznesi, Hotele, Banka, Sallone ekspozimi, Zyra të kompanive të ndyshme, etj…

 

Enternal shpk ka si aktivitet kryesor ndërtimin e objekteve civile dhe industriale. Tregton me shumicë dhe pakicë materialet e ndërtimit. Për të gjitha llojet e punimeve ju garanton cilësi të lartë, komoditet dhe respektimin e afatit përfundimtar të objektit në kohën e kërkuar nga investitori. Kompania Enternal garanton cilësi dhe standarte europiane, bazuar kjo në eksperiencen shumë vjecare si dhe përkushtimin e vazhdueshëm të kompanisë kundrejt rritjes profesionale, korrektësisë dhe standartit Europian.

Çfarë ofron

AKTIVITETET KRYESORE TE KOMPANISE :

TREGTI me shumicë dhe pakice i materialeve te ndërtimit. (Nje game rreth 3200 artikuj) 

NDERTIM i objekteve civile dhe industriale.

 

ENTERNAL mer persiper te furnizoje me materjalet e kerkuara objektin dhe realizoje punime ne ndertim sa me poshte :

 

FASADA & VESHJE FASADASH

• Fasada Termo dhe Hidro Izoluese me Sistem Kapote me me Etiks Fibran Geo 120 kg/m3

• Veshje fasadash termike me: Polisterol ESP dhe Polisteren ECO

• Veshje fasadash te ventiluara me pllaka çimento “Betopan”te ofruara ne tre tipe:

   o Siperfaqe Lisho

   o Siperfaqe imitim Guri

   o Siperfaqe imitim Druri

   o Punime me grafiato

• Veshje fasadash me pllake çimentato Knauf

• Veshje te mureve te tulles dhe betonit me gips, me dhe pa Termoizolim 

 

TARRACA & CATI 

• Tarraca Termo & Hidro Izoluese me Fibran Exp & Pvc

• Tarraca Termo & Hidro Izoluese me Fibran Geo & Pvc

• Tarraca Te gjelberuara  Hidro Izoluese me Fibran 

• Cati metalike Termo&Hidro Izoluese me Fibran Xps & Pvc

• Cati metalike Termo & Hidro Izoluese me Fibran Geo & Pvc

 

NDERTIME TAVANESH

• Tavane te varura me gips sistemi

• Tavane te varura me pllaka 600

• Tavane te varura me gips sistemi

• Tavane te varura me pllaka 60x60 (Fibra minerale)

• Tavane te varura alumini 60x60

• Tavane te varura me griliato

• Tavane dekorative Sibu

 

MURE NDARES 

• Mure ndares me / pa termoizolim / ze izolim, sistemi

• Mure ndares sistemi

• Mure ndares sistemi Pespa

• Mure ndares me strukture alumini, panel MDF, PVC, dhe xham

 

PUNIME RIFINITURE

• Patinime siperfaqe te brendshme dhe te jashtme

• Punime me grafiato

• Punime me reliev

• Punime me stuko veneciane

• Punime me bojra dekorative

• Punime me korniza dekorative Allçie dhe polisteroli

• Lyerje te te gjitha siperfaqeve te brendshme dhe te jashtme me bojra cilesore ekologjike, akrilike dhe  Dekorative sipas deshires per ambjente te brendshme dhe te jashtme. 

 

MATERIALE DEKORATIVE SIBU PER :

• Tavane, Bare, Zyra, Recepsione, Banaqe etj.

• Veshje Tavolina, banaqe, kolona etje.. me materjale dekorative

 

PUNIME ME BETON / ARME                                   

• Konstruksione beton/arme                     

• Punime shtresash me beton/arme

 

NDERTIM MUR TULLE

• Mur tulle, me ose pa termoizolim

• Murature me tulle te plote te lehtesuar 

 

SUVATIME                              

• Suvatime te brendshme dhe te jashtme me llaç, çimento. 

• Suvatime te brendshme me llaç te gatshem me baze gipsi me produkte Knauf

• Suvatime te brendshme dhe te jashtme me produkte Dast dhe izomat     

 

NDERTIME SHTRESASH

• Germim dheu

• Mbushje me shresa guri

• Mbushje me shtresa zhavorri

• Mbushje me shtresa stabilizant

• Shtrim me asfalt binter

• Shtrim me asfalt tapet

• Kanalizime

• Nenshtresa te lehtesuara. 

• Nenshtrese me aditiv. 

• Nenshtrese rere çimento          

• Shtrim me pllaka + Mermer + Granit

• Shtrim me parket

• Veshje me pllaka                            

• Shtrim dhe veshje me material PVC

 

PUNIME ELEKTRIKE (Furnizim + Vendosje)

PUNIME HIDRAULIKE (Furnizim + Vendosje)

Shërbime

Fibran geo dhe XPS
Fibran geo dhe XPS
Ndarje ambjenti me panel melamine
Ndarje ambjenti me panel melamine
Materiale ndertimi me shumice dhe pakice
Materiale ndertimi me shumice dhe pakice
Materiale termoizolimi dhe izolimi akustik fibran
Materiale termoizolimi dhe izolimi akustik fibran
Ndertime civile dhe industriale
Ndertime civile dhe industriale
Ndertime vilash
Ndertime vilash
Punime dekorative gipsi
Punime dekorative gipsi
Punime te brendshme me konstruksione metalike
Punime te brendshme me konstruksione metalike
Punime te brendshme per vila
Punime te brendshme per vila
Punime te brendshme projektesh
Punime te brendshme projektesh
Rikonstruksione godinash
Rikonstruksione godinash
Rikonstruksione objektesh kultutore
Rikonstruksione objektesh kultutore
Sistem i thate me baze gipsi per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Sistem i thate me baze gipsi per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Sistem i thate me baze gipsi
Sistem i thate me baze gipsi
Sisteme kapot per godina banimi
Sisteme kapot per godina banimi
Ndarje zyrash
Ndarje zyrash
Tavane grilato per objekte industriale
Tavane grilato per objekte industriale
Tavane metalike
Tavane metalike
Tavane te varura me baze gipsi
Tavane te varura me baze gipsi
Termoizolim me Fibrangeo
Termoizolim me Fibrangeo
Termoizolime godinash
Termoizolime godinash
Termoizolime per fasada te brendshme
Termoizolime per fasada te brendshme
Tregti materialesh ndertimi
Tregti materialesh ndertimi
Tulla dekorative per veshje fasade
Tulla dekorative per veshje fasade
Veshje fasade me sistem kapot
Veshje fasade me sistem kapot
Aksesore per punime gipsi
Aksesore per punime gipsi
Fasada me sisteme kapot Etiks
Fasada me sisteme kapot Etiks
Punime gipsi dekorative per tavane
Punime gipsi dekorative per tavane
Tavane dekorative
Tavane dekorative
Termoizolim i brendshem dhe i jashtem objektesh
Termoizolim i brendshem dhe i jashtem objektesh
Fasada xhami Pilkington
Fasada xhami Pilkington
Punime me grafiato, reliev, stuko veneciane
Punime me grafiato, reliev, stuko veneciane
Punime me korniza dekorative Allcie dhe polisteroli
Punime me korniza dekorative Allcie dhe polisteroli
Punime shtresash me beton arme
Punime shtresash me beton arme
Punime termo dhe hidroizolime per tarraca dhe bodrume
Punime termo dhe hidroizolime per tarraca dhe bodrume
Shtrim me pllaka, mermer, granit
Shtrim me pllaka, mermer, granit
Suvatime te brendshme dhe te jashtme Llac, cimento, baze gipsi
Suvatime te brendshme dhe te jashtme Llac, cimento, baze gipsi
Tavane te varura alumini
Tavane te varura alumini
Tavane te varura dekorative
Tavane te varura dekorative
Veshje fasadash te ventiluara me pllaka cimento
Veshje fasadash te ventiluara me pllaka cimento

Historiku

Enternal shpk është themeluar në Tetor 1998 nipt nr J82312001G dhe ortak të vetëm z. Eduart Ibrahimi. Në aktivitetin e shoqerisë shënohet aktivitet tregtar, ndërtim me sistem të thata me bazë gipsi. Enternal, me nje eksperiencë të gjatë në Tregti dhe Ndërtim, me sisteme të thata me bazë gipsi ka realizuar shumë objekte me rëndesi të lartë në vëndin tonë si:


Rezidenca banimi si:
    Rezidencë banimi “Rolling Hills”
    Ambasador 1/2/3
    Rezidencë Banimi “White House”

 

Qëndra tregtare si:
    City Park, TEG,  COIN,  QTU,  ETC,  Blu Star;
    Aeroporti “Nënë Tereza”,  ABA Business Center;
    Rikonstruksioni i Kryeministrisë;
    Hotel Sheraton, Tirana Internacional Hotel;
    Europian Trade Center, Data com;
    Vila Alehando, Amadeus Palace, Hotel Adriatik;
    Top channel,  Kolegji Turk.

Punë të kryera

Aeroporti Nene Tereza
Aeroporti Nene Tereza
Agna Group
Agna Group
AM Group
AM Group
Ambasador 3
Ambasador 3
City Park
City Park
Coin
Coin
Etc
Etc
Hotel Adriatik
Hotel Adriatik
Kolegji Turgut Ozal
Kolegji Turgut Ozal
Qtu
Qtu
Teg
Teg
Vila Alehandro
Vila Alehandro
Palester
Palester
Hilton Garden Inn Tirana
Hilton Garden Inn Tirana
Punime QTU
Punime QTU
Qendra Tregtare Toptani
Qendra Tregtare Toptani
Termo-Hidro Izolim per Fasada
Termo-Hidro Izolim per Fasada
Omega Farma
Omega Farma
Punime per tavane dekorative gipsi
Punime per tavane dekorative gipsi
Punime shkallesh, Ish-Blloku
Punime shkallesh, Ish-Blloku
Punime te brendshme dhe te jashtme, Shtepi private
Punime te brendshme dhe te jashtme, Shtepi private
Punime te brendshme gipsi
Punime te brendshme gipsi
Punime te brendshme ne rezidenca private
Punime te brendshme ne rezidenca private
Punime te pergjithshme, Hotel Butik
Punime te pergjithshme, Hotel Butik
Tavan i dekoruar rezidence private
Tavan i dekoruar rezidence private
Veshje fasade tek Murati shpk
Veshje fasade tek Murati shpk
Palase, Vlore, Albania
Palase, Vlore, Albania
Punime te brendshme, Brunes Showroom
Punime te brendshme, Brunes Showroom
Air Albania
Air Albania
Izolim termik fasade me fibran XPS
Izolim termik fasade me fibran XPS
Pasticeri Mon Amour
Pasticeri Mon Amour
Tirana Business Center
Tirana Business Center
Mon Cafe
Mon Cafe
Godine banimi Jordan Misja, Tirane
Godine banimi Jordan Misja, Tirane
ABA Business Center
ABA Business Center
Park Hotel Valbona
Park Hotel Valbona
Punimet e brendshme, MK Hotel Tirana
Punimet e brendshme, MK Hotel Tirana
Pishine e brendshme ne vile private
Pishine e brendshme ne vile private
Punime ne vile private
Punime ne vile private
Punimet e gipsit dhe rifinitura, Luxury Vila
Punimet e gipsit dhe rifinitura, Luxury Vila
Tavan Alumini
Tavan Alumini
Termo dhe Hidroizolim Tarrace me materiale fibran xps
Termo dhe Hidroizolim Tarrace me materiale fibran xps
Vile private, punime te brendshme
Vile private, punime te brendshme
Punime ne vile, gips dhe rifiniture
Punime ne vile, gips dhe rifiniture
Sigal Uniqa Bar
Sigal Uniqa Bar
Colina Verde Residence
Colina Verde Residence
Green Tower Tirana, Punime gipsi dhe Rifiniture
Green Tower Tirana, Punime gipsi dhe Rifiniture
Hotel International Tirana
Hotel International Tirana
Lake View Residence
Lake View Residence
Prestige Resort
Prestige Resort
Rezidenca Primavera
Rezidenca Primavera
Rolling Hills Luxury Residences
Rolling Hills Luxury Residences
Vertical Forest Tirana
Vertical Forest Tirana
Ndertim nga themeli deri tek rifiniturat e brendshme, Arte Boutique Hotel
Ndertim nga themeli deri tek rifiniturat e brendshme, Arte Boutique Hotel

Partnere

akifixFibranIsomatIzocamKnaufRigipsdekollstampabetopan

CCIT AWARDS 2017

Video

Certifikime

Te gjitha produktet qe ofrohen nga Kompania ENTERNAL sh.p.k jane te çertifikuara: 
DIN EN ISO 9001:2000
EN ISO 14001:2004
DIN EN ISO 13162:2001-10