Secondary Adv

FLODA 1 shpk

 

Përshkrimi

Floda 1 Shpk sjell ne treg prodhimin e nenprodukteve te betonit si: Pllaka te modeleve dhe dimensioneve te ndryshme; Bordura te dimensione te ndryshme; Koneta te gatshme; Tuba me dimensione te ndryshme; Rrjeta; Blloqe etj; te kryera me makinerine gjermane “Zenith 844 AZ” full automatike. Mbajme pergjegjësi per produktet dhe punimet qe ne kryejme me nje garanci mbi 10 vite. Garancia e prodhimeve eshte e pa diskutueshme si pasoje e teknologjise qe kompania ka dhe elementeve te lendeve te para si cimento me rapid, adaptiv dhe kolore cilesore. Te gjitha prodhimet behen me siperfaqe kuarci.

 

Ndermarrja per prodhimin e elementeve te presuar nga betoni Floda 1 Sh.p.k ka nje tradite te pasur pune dhe suksesi gjate viteve te kaluara qe kane rezultuar me nje ngritje dhe zgjerim te vazhdueshem te ndermarrjes. Sot ndermarrja Floda 1 Sh.p.k eshte nje nga kompanite lider ne fushen e prodhimit te elementeve te presuar nga betonit. Floda 1 Sh.p.k eshte e certifikuar me standartin ISO 9001:2015. Cdo prodhim shoqerohet me certifikate cilesie sipas standartit nderkombetar te prodhimeve te elementeve te betonit.

Çfarë ofron

Floda 1 Shpk ofron ne treg prodhimin e nenprodukteve te betonit si : Pllaka te modeleve dhe dimensioneve te ndryshme; Bordura te dimensione te ndryshme; Koneta te gatshme; Tuba me dimensione te ndryshme; Rrjeta; Blloqe etj. Kompania Floda 1 Sh.p.k ofron sherbime te ndryshme:


• Ngjeshje terreni
• Shtrrim te pllakave, rrjetave etj
• Vendosje tubash, konetash etj
• Transport brenda dhe jashte vendit

Ndermarrja jone disponon mjete motorrike per rrulim dhe nivelim si vibrator, kompaktor, rrula, nivelim me rreze lazer, etj.

Shërbime

Borduara betoni me porosi
Borduara betoni me porosi
Koneta betoni per kullim uji
Koneta betoni per kullim uji
Koneta betoni per ujrat e shiut
Koneta betoni per ujrat e shiut
Kunete kulluese uji prej betoni
Kunete kulluese uji prej betoni
Mbushje me cakull
Mbushje me cakull
Modele vazosh betoni
Modele vazosh betoni
Pllaka betoni per shtrim karburanti
Pllaka betoni per shtrim karburanti
Pllaka dekorative betoni
Pllaka dekorative betoni
Pllaka per oborre shtepiash
Pllaka per oborre shtepiash
Pllaka trotuari me ngjyra
Pllaka trotuari me ngjyra
Pllaka trotuari ne forme rrjete per shtrim
Pllaka trotuari ne forme rrjete per shtrim
Pllaka trotuari per sheshe
Pllaka trotuari per sheshe
Prodhim blloqe betoni
Prodhim blloqe betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim pllaka betoni te gjitha lojeve dimensioneve
Prodhim pllaka betoni te gjitha lojeve dimensioneve
Prodhim tubash betoni per kanalizime
Prodhim tubash betoni per kanalizime
Rrjeta betoni per siperfaqe te gjelberuara
Rrjeta betoni per siperfaqe te gjelberuara
Rrulim rrugesh dhe trotuaresh
Rrulim rrugesh dhe trotuaresh
Rrulim terreni, sheshi
Rrulim terreni, sheshi
Shtrim rrugesh dhe trotuaresh me pllaka prej betoni
Shtrim rrugesh dhe trotuaresh me pllaka prej betoni
Shtrim terreni me pllaka trotuari
Shtrim terreni me pllaka trotuari
Vazo betoni me forma dhe dimensione me porosi
Vazo betoni me forma dhe dimensione me porosi
Vazo betoni me ngjyra per lule dhe peme
Vazo betoni me ngjyra per lule dhe peme
Vendosje pllakash betoni ne sheshe hapsira private dhe publike
Vendosje pllakash betoni ne sheshe hapsira private dhe publike
Vendosje pllakash trotuari
Vendosje pllakash trotuari

Punë të kryera

FLODA 1 shpk1529134085
FLODA 1 shpk1529134103
FLODA 1 shpk1529134124
FLODA 1 shpk1529134146
FLODA 1 shpk1529134167
FLODA 1 shpk1529134186
FLODA 1 shpk1529134208
FLODA 1 shpk1529134226
FLODA 1 shpk1529134247
FLODA 1 shpk1529134270
FLODA 1 shpk1529134287
FLODA 1 shpk1529134304
FLODA 1 shpk1529134321
FLODA 1 shpk1529134340
FLODA 1 shpk1529134359
Punim oborr vile me pllaka betoni efekt 3d
Punim oborr vile me pllaka betoni efekt 3d
Punim pllaka betoni me sinjalistike parkimi
Punim pllaka betoni me sinjalistike parkimi
Punime me pllake dopio T
Punime me pllake dopio T
Shtrim oborri me pllaka betoni
Shtrim oborri me pllaka betoni
Shtrim trotuari me pllaka betoni
Shtrim trotuari me pllaka betoni
Tulle betoni per totuar
Tulle betoni per totuar
Pllaka trotuari per lulishte
Pllaka trotuari per lulishte
Punim me tulla dhe puseta betoni
Punim me tulla dhe puseta betoni
Punim oborri me mozaik
Punim oborri me mozaik
Shtrim oborri me pllaka efekt 3d
Shtrim oborri me pllaka efekt 3d
Shtrim rrugice me pllaka trotuari
Shtrim rrugice me pllaka trotuari
Shtrim trotuaresh
Shtrim trotuaresh
Ish Garda e R.Sh
Ish Garda e R.Sh
Pllaka trotuari
Pllaka trotuari
Shtrim oborri per shtepi private
Shtrim oborri per shtepi private
Shtrim pllakash
Shtrim pllakash
Shtrim trotuari
Shtrim trotuari
Shkolla 9 vjecare Kamez
Shkolla 9 vjecare Kamez
Hapesire urbane, shtrim me pllaka betoni
Hapesire urbane, shtrim me pllaka betoni
Oborr vile, shtrim me pllake betoni me ngjyra
Oborr vile, shtrim me pllake betoni me ngjyra
Shtrim me pllaka betoni i hapesires publike
Shtrim me pllaka betoni i hapesires publike
Shtrim oborri me pllaka betoni 3D
Shtrim oborri me pllaka betoni 3D
Sistemim hapesire me vazo betoni
Sistemim hapesire me vazo betoni
Sistemim oborri vile me pllaka betoni katrore
Sistemim oborri vile me pllaka betoni katrore

Teknologjia

Makineria gjermane ZENITH 844 AZ

Klientet

Hastoci shpk, 4M shpk, BE-IS shpk, Alb Building shpk, Sireta 2F shpk etj.

Certifikata