Secondary Adv

ALUMIL ALBANIA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Në ALUMIL ALBANIA ne ndërtojmë përsosmëri çdo ditë. Nëpërmjet objekteve tona moderne të prodhimit dhe kontrollit të rreptë të cilësisë përgjatë gjithë linjës së prodhimit, ne sigurojmë krijimin e produkteve superiore me vlerë të lartë të shtuar. Hulumtimi dhe zhvillimi ynë i vazhdueshëm çon në ofrimin e zgjidhjeve unike me shumë tipare inovative, të cilat plotësojnë plotësisht nevojat e klientëve tanë. ALUMIL ALBANIA, me më shumë se 30 vjet eksperiencë dhe 2.200 punonjës, në dizenjimin dhe prodhimin e sistemeve arkitekturore të aluminit, ne jemi një nga kompanitë më të avancuara që zotërojnë globalisht linjat e prodhimit  në 12 fabrikat tona në Evropë.

Çfarë ofron

Bota po ndryshon me shpejtësi dhe çdo ditë lindin kërkesa të reja. Ndërtesat moderne kërkojnë dizenjimin dhe ndërtimin e sistemeve të dyer dritareve me standarde të larta. ALUMIL ALBANIA, duke u fokusuar gjithmonë në specifikimet dhe kërkesat e tregjeve më të përparuara në mbarë botën, ALUMIL ALBANIA ka krijuar një portofol produkt i cili përfshin produkte inovative dhe i përgjigjet në mënyrë të përsosur nevojave moderne të ndërtimit. Nevojat e klientëve tanë janë mjaft të gjera, dhe kështu është edhe portofoli i produkteve tona. Secili prej produkteve tona është projektuar me një mendim në mendje: Si të ofrojmë zgjidhjen më të mirë të mundshme dhe të maksimizojmë vlerën për klientët tanë.

 

-Sisteme të dyer & dritareve me hapje
-Sisteme të dyer & dritareve me rrëshqitje
-Sisteme Grilash & Grila të Rrotullueshme
-Sisteme të dyfishta
-Dyert hyrëse
-Dyert e rezistencës ndaj zjarrit dhe funskioneve specifike
-Sistemet e Fasadave
-Sistemet ndarëse të zyrave
-Sistemet hijezuese
-Sistemet e varura
-Sistemet atriumesh dhe mbulesa kupolesh
-Sisteme të personalizuara të dyer dritareve
-Fleta polikarbonate
-Sistemet e kangjellave
-Sistemet  Pergola
-Sistemet Kuvertë
-Ashensorë
-Ndërtimi i sistemeve të integruara fotovoltaike (BIPV).
-Sistemet e montimit fotovoltaik
-Barrierat e zhurmës

 

Produkte

Dritare alumini me dy pozicione hapjeje
Dritare alumini me dy pozicione hapjeje
Dyer alumini kryesore
Dyer alumini kryesore
Dyer dhe Dritare imitim druri
Dyer dhe Dritare imitim druri
Dyer me palosje dhe izolim termik
Dyer me palosje dhe izolim termik
Dyer xhami me sistem fizarmonike
Dyer xhami me sistem fizarmonike
 
Porta alumini te jashtme
Porta alumini te jashtme
Porta alumini me sistem fizarmonik
Porta alumini me sistem fizarmonik
Sistem xham alumin me ngritje dhe rreshkitje
Sistem xham alumin me ngritje dhe rreshkitje
Sisteme per dritare alumini
Sisteme per dritare alumini
Sisteme per dyer te jashtme alumini me izolim
Sisteme per dyer te jashtme alumini me izolim
 
Vetrata xhami me rreshkitje
Vetrata xhami me rreshkitje
Vetrata xhami me sistem rreshkitje
Vetrata xhami me sistem rreshkitje
Vetrate xhami me kornize te inkasuar
Vetrate xhami me kornize te inkasuar
Xham me rreshkitje i inkasuar
Xham me rreshkitje i inkasuar
Grila me izolim termik
Grila me izolim termik
 
Grila persiane alumini
Grila persiane alumini
Grila te izoluara termikisht
Grila te izoluara termikisht
Grila te jashtme alumini
Grila te jashtme alumini
Grila te jashtme me termoizolim
Grila te jashtme me termoizolim
Sistem brisole per fasada
Sistem brisole per fasada
 
Fasada gjysem strukturale
Fasada gjysem strukturale
Fasada me depertim maksimal te drites
Fasada me depertim maksimal te drites
Fasada me eficence energjie
Fasada me eficence energjie
Fasada me sistem struktural
Fasada me sistem struktural
Fasada xhami me palosje
Fasada xhami me palosje
 
Fasada xhami me termoizolim
Fasada xhami me termoizolim
Fasada xhami te izoluara me konstruksion metalik
Fasada xhami te izoluara me konstruksion metalik
Sisteme fasade me xham dhe izolim termik
Sisteme fasade me xham dhe izolim termik
Pergola fikse me strukture alumini
Pergola fikse me strukture alumini
Tenda Pergola Bioklimatike
Tenda Pergola Bioklimatike

Historiku

Hapja zyrtare e ALUMIL ALBANIA u zhvillua në vitin 2004. Në fillim ishin vetëm disa pionierë ambiciozë të aftë për të ndërtuar një përfaqësi të rëndësishme të familjes së madhe të Alumilit. Tani ALUMIL ALBANIA numëron 210 punonjës, nga të cilët 40 i përkasin sektorit administrativ dhe 170 punonjës  departamenteve të prodhimit, logjistikës, mirëmbajtjes etj. Me 5 filiale të tjera brenda Shqipërisë mund të themi se Alumili është përhapur me shpejtësi në të gjithë territorin shqiptar.

 

Zyrat tona janë të vendosura në Tiranë, afër linjës së prodhimit. Në thelb të gjitha departamentet janë shumë afër së bashku duke përfshirë: Prodhimin, Shitjen, Marketingun, Logjistikë, Burimet Njerëzore, IT dhe Mirëmbajtja e Përgjithshme. Një nga pasuritë tona më të vlefshme është stafi që punon për ALUMIL ALBANIA. Dhe një fakt i mahnitshëm për t'u përmendur është se 70-80% e stafit tonë kanë një eksperiencë të hershme së bashku me hapjen e kompanisë. Ky është një nga faktorët që e bën jetën në kompaninë tonë miqësore pasi që njerëzit janë të familjarizuar me njëri-tjetrin dhe mjedisi i krijuar është me të vërtetë zbavitës. Çdo punonjës është shumë i respektuar në Alumil duke marrë parasysh çdo aspekt. Prandaj mund të themi se Alumil ofron një numër të konsiderueshëm shërbimesh dhe aktivitetesh dhe meritokraci për të gjithë ata që i takojnë familjes sonë. Të bashkohesh me ekipin Alumil është rruga e drejtë e jetës dhe të bëhesh një Alumilier është fantastike.

Punë të kryera

American agricultural school
American agricultural school
Archetype bioclimatic school of Kozani
Archetype bioclimatic school of Kozani
Charles Street
Charles Street
Cronwell Resort Sermilia
Cronwell Resort Sermilia
Gerovasileiou estate -guests reception building
Gerovasileiou estate -guests reception building
Google offices, New York – U.S.A.
Google offices, New York – U.S.A.
Ikos Olivia
Ikos Olivia
ISOMAT ΑΒΕΕ Offices
ISOMAT ΑΒΕΕ Offices
Mirragio health resort
Mirragio health resort
New Archaeological Museum of Alexandroupoli
New Archaeological Museum of Alexandroupoli
Office and shop building FUNAI Amoiridis - Savvidis
Office and shop building FUNAI Amoiridis - Savvidis
Vancouver House
Vancouver House

Video