Secondary Adv

GREEN PANEL

 

Përshkrimi

GREENPANEL sh.p.k operon në sektorin e ndërtimit industrial dhe atë civil. Kompania Greenpanel ka arritur të zërë një vend të rëndësishëm në tregun shqiptar përsa i përket ndërtimeve inovative, të cilat synojnë të sigurojnë kosto të ulët dhe cilësi të lartë, kursejnë energji dhe janë  të shpejta në ndërtim. Dizajni i produkteve tona nuk është vetëm frut i zgjedhjes së kushtëzuar të prodhimit industrial në mase, por është një studim, i cili duhet të përfshijë funksionalitetin, prakticitetin, inovacionin dhe estetikën.

Në bashkëpunim me kompani prodhimi të huaja, me produkte importi që ofrojnë cilësi, garanci dhe jetëgjatesi, GreenPanel është fokusuar në kërkimin e zgjidhjeve më të përshtatshme duke ndërlidhur dizajnin me karakteristikat e saj teknike. 


JU OFROJMË ZGJIDHJEN MË TË MIRË PËR JU!

GJITHMONË PRANË JUSH
Kërkoni nje vizitë të ekspertëve tanë pranë kantierit tuaj apo vendit të punës.

 

ZGJIDHJET MË EKONOMIKE
Gjeni zgjidhjen më optimale dhe më të mirë për nevojën dhe mundësinë tuaj.

 

PROFESIONALIZËM DHE CILËSI
Pranë nesh do gjeni profesionalizëm, cilësi dhe shpejtësi. Materialet më cilësore me çmimet më të mira në treg.

Çfarë ofron

GreenPanel ju fton të shikoni nga afër materialet dhe zgjidhjet e ndryshme. Do të keni në dispozicion eksperiencën tonë me sugjerime dhe zgjidhje për çdo nevojë që mund të keni.

 

Shërbimet që ne ofrojmë janë:

 

1. Prodhim kontenierë standart dhe të përshtatur sipas kërkeses së klientit:

   - Kontenierë kabinë roje 

   - Kontenierë tualet 

   - Kontenierë për zyra

   - Kontenierë për banim

   - Kontenierë shërbimi 

2. Shitje panel sanduic për mure dhe mbulojë, me trashesi duke filluar nga 30mm

3. Aksesorë për panele sanduic

4. Panel për dhoma frigoriferike (80mm-120mm)

5. Kalandrim llamarine me larmishmëri ngjyrash:

   - Ulluqe

   - Kulmore

   - Llamarinë kundërmuri

   - Kanalina

   - Këndore

   - Arkarexha etj.

6. Projekte të personalizuara: 

   - Ndërtimi

   - Miniera 

   - Ushtarake

   - Nafte & Gazi.

Shërbime

Arkarexha zinkato per kabina dhe  kapanone 0.8-1-1.5-2mm
Arkarexha zinkato per kabina dhe kapanone 0.8-1-1.5-2mm
Kanalina zinkato
Kanalina zinkato
Llamarina te zinkuara dhe te lyera ne spresor te ndryshem
Llamarina te zinkuara dhe te lyera ne spresor te ndryshem
Llamarina zinkato dhe me ngjyre ne trashesi te ndryshme
Llamarina zinkato dhe me ngjyre ne trashesi te ndryshme
Panel mbuloje per cati
Panel mbuloje per cati
Panel muror per fasade
Panel muror per fasade
Panel per veshje fasade dhe kapanone me vide te fshehur
Panel per veshje fasade dhe kapanone me vide te fshehur
Panele per fasada ne ngjyra dhe trashesi sipas kerkeses
Panele per fasada ne ngjyra dhe trashesi sipas kerkeses
Perpunim llamarine
Perpunim llamarine
Perpunim llamarine zinkato e lyer ne ngjyra te ndryshme sipas kerkeses
Perpunim llamarine zinkato e lyer ne ngjyra te ndryshme sipas kerkeses
Polikarbonat trapezoidal per mbuloje
Polikarbonat trapezoidal per mbuloje
Set vida me kapuce,gomine per panel dhe polikarbonat
Set vida me kapuce,gomine per panel dhe polikarbonat
Makineri per kalandrim llamarine zinkato dhe te lyer ne ngjyra te ndryshme
Makineri per kalandrim llamarine zinkato dhe te lyer ne ngjyra te ndryshme
Makineri per kthim llamarine
Makineri per kthim llamarine
Makineri per preje llamarine sipas kerkeses
Makineri per preje llamarine sipas kerkeses
Makineri per prerje llamarine zinkato dhe te lyer ne ngjyra te ndryshme
Makineri per prerje llamarine zinkato dhe te lyer ne ngjyra te ndryshme
Makineri perpunim llamarine sipas kerkeses
Makineri perpunim llamarine sipas kerkeses
Proces perpunim llamarine e zinkuar
Proces perpunim llamarine e zinkuar
Proces perpunim llamarine te lyer me pjekje
Proces perpunim llamarine te lyer me pjekje
Proces perpunim llamarine zinkato dhe e lyer
Proces perpunim llamarine zinkato dhe e lyer
Proces prerje horizontale paneli muror i sheshte per fasada dhe kapanone
Proces prerje horizontale paneli muror i sheshte per fasada dhe kapanone
Proces prerje panel polikarbonat i sheshte transparent  per fasada
Proces prerje panel polikarbonat i sheshte transparent per fasada
Aksesore llamarine
Aksesore llamarine
Aksesore zinkato
Aksesore zinkato
Kanalina
Kanalina
Kendore zinkato
Kendore zinkato
Kendore
Kendore
Konteniere tualet dhe dush
Konteniere tualet dhe dush
Ndarese polikarbonati
Ndarese polikarbonati
Konteniere per banim
Konteniere per banim
Konteniere per roje
Konteniere per roje
Tualete portative me porosi sipas kerkeses
Tualete portative me porosi sipas kerkeses
Ulluk i hapur
Ulluk i hapur
Ulluk i mbyllur
Ulluk i mbyllur
Hazmat Containers
Hazmat Containers

Katalogu

Katalog GREEN PANEL
Katalog GREEN PANEL
Katalog GREEN PANEL
Katalog GREEN PANEL

Punë të kryera

Kabina per zyra dhe banim te transportueshme
Kabina per zyra dhe banim te transportueshme
Kabina zyre te levizshme
Kabina zyre te levizshme
Kabine zyre me tualet e transportueshme
Kabine zyre me tualet e transportueshme
Kontenier 2+1+Tualet
Kontenier 2+1+Tualet
Kontenier 3x8
Kontenier 3x8
Kontenier banimi 30 m2
Kontenier banimi 30 m2
Kontenier me fasade xhami
Kontenier me fasade xhami
Kontenier banimi 3x8
Kontenier banimi 3x8
Kontenier shtepi pushimi
Kontenier shtepi pushimi
Box i zi me permasa 2.5X5
Box i zi me permasa 2.5X5
Defender 21, NATO
Defender 21, NATO
Dyqan me permasa 2.5x5m
Dyqan me permasa 2.5x5m
Dyqan me porosi, 2.5x5
Dyqan me porosi, 2.5x5
Inceneratori i Fierit
Inceneratori i Fierit
Kabine 2.5x4, Imitim druri
Kabine 2.5x4, Imitim druri
Kabine me 2 tualete
Kabine me 2 tualete
Kabine roje me permasa sipas kerkeses
Kabine roje me permasa sipas kerkeses
Kabine tualet dhe dush
Kabine tualet dhe dush
Kabine vend roje
Kabine vend roje
Kampi ASHRAF 3, Shqiperi
Kampi ASHRAF 3, Shqiperi
Kompleks zyrash sherbimi
Kompleks zyrash sherbimi
Kontenier sherbimi
Kontenier sherbimi
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Zyre sherbimi
Zyre sherbimi
Zyre shitje me dekore xhami
Zyre shitje me dekore xhami
Zyre shitje sipas projektit
Zyre shitje sipas projektit
Kabine Sherbimi sipas kerkeses se klientit
Kabine Sherbimi sipas kerkeses se klientit
Kompleks zyrash
Kompleks zyrash
Kontenier Modular Mense
Kontenier Modular Mense
Konteniere banimi, Akomodim per punetore
Konteniere banimi, Akomodim per punetore
Module sherbimi dhe akomodimi, Permet
Module sherbimi dhe akomodimi, Permet
Turnkey offices, Shpirag Berat
Turnkey offices, Shpirag Berat
Zyre shitje e personalizuar
Zyre shitje e personalizuar
Konteniere Kuzhine, Bar Kafe
Konteniere Kuzhine, Bar Kafe
Konteniere sipas kerkeses se klientit (Zyra, Tualete, Kuzhine)
Konteniere sipas kerkeses se klientit (Zyra, Tualete, Kuzhine)
Modul sipas kerkeses se klientit
Modul sipas kerkeses se klientit
Ndertim modular, Lavanderi
Ndertim modular, Lavanderi
Tualete per kampin e punetoreve
Tualete per kampin e punetoreve
Biletari, Kontenier modular
Biletari, Kontenier modular
Kontenier modular, Kalaja e Tiranes
Kontenier modular, Kalaja e Tiranes
Kontenier sherbimi, Zyre
Kontenier sherbimi, Zyre
Punim me porosi, kontenier sherbimi
Punim me porosi, kontenier sherbimi
Shtepi banimi kontenier
Shtepi banimi kontenier
Struktura akomoduese per agroturizmin, koncepti A frame
Struktura akomoduese per agroturizmin, koncepti A frame

Teknologjia

Certifikime

 

 

 

Kliente

Video