Secondary Adv

MALOKU Trans

 

Përshkrimi

Maloku Trans shpk është një kompani transporti në Shqipëri e themeluar në vitin 1993 me kapital 100% shqiptar. Aktiviteti kryesor i kompanisë është transporti i mallrave brenda dhe jashtë vendit, nga origjina në destinacionin përfundimtar të mallit. Falë punës  sonë të palodhur dhe përkushtimit tonë cdo ditë ne u rritëm, nga një kompani e vogël u bëmë një kompani  më e madhe dhe për këtë arsye ne rritëm numrin e flotës sonë të kamionëve në një numër të konsiderueshëm të automjeteve bashkëkohore në shërbim të transportit.

 

Në fillim të vitit 2000, Maloku Trans vendosi të bëjë lëvizjet e objekteve të biznesit në një vendndodhje të re, në Gjeç Kodër Komuna Prezë, Tirane. Nëpërmjet partnerëve tanë në Europe dhe Ballkan, kompania jonë është në gjendje për të përmbushur çdo kërkesë tuajën për transport jashtë dhe  brenda vendit. Transporti ofrohet në grupazh dhe i plotë.  Me nje eksperience prej 26 vite, ne kemi mësuar të jemi partneret me të besueshëm për klientët tanë, bëjmë më të mirën e mundshme për përmbushjen e nevojave të tyre.

Misioni dhe Vizioni

Maloku Trans punon me përgjegjësi sociale, dhe kemi  një biznes që rritet dita ditës. Çelësi i suksesit tonë është përmbushja e çdo nevoje të klientit në kohën e duhur dhe me profesionalizëm maksimal. Ne kontribojmë në kompaninë tonë gjithmonë duke qënë një hap përpara.

 

Vlerat tona

- Kemi vendosur klientin në qendër të asaj çfarë bëjmë.

- Vlerësojmë sfidën dhe shpërblejmë njerëzit tanë.

- Ne ndërtojmë të ardhmen mbi themelet e biznesit tonë.

 

Vizioni ynë drejt të ardhmes

- Mbulimi më i gjerë i tregut.

- Zgjerimi i vazhdueshëm i flotës së mjeteve

- Integrimi i zgjidhjeve për efikasitet më të madh operacional dhe kënaqësinë e klientit.

- Synojmë të jemi partnerët më të besueshëm për klientët tanë dhe të sigurojmë mbulimin maksimal të tregut në këtë fushë

- Synojmë të Jemi gjithmonë drejt risive  në mjete dhe inovacione të reja

- Synojmë të jemi një staf sa më profesional dhe i motivuar

- Synojmë të jemi referenca e kompanive të tjera në tregun shqiptar dhe më gjerë

- Synojmë të ruajmë gjithmonë vlerat tona bazë që janë Integriteti, Përpikmeria,

- Klienti është prioriteti ynë.

- Formula jonë e suksesit

 

Formula jonë e suksesit

- Sa me shume klientë të kënaqur

- Komunikim, Organizim, Perpikmeri dhe Profesionalizëm

 

Maloku Trans ka në dispozicion një sërë mjetesh.

Nëse jeni duke kërkuar për një partner kompetent, të besueshme dhe fleksibël, atëherë Maloku Trans është zgjedhja e duhur për kompaninë tuaj.

Çfarë ofron

TRANSPORTI NDËRKOMBËTAR

Maloku Trans shpk ofron transport ndërkombëtar për sektorët e bizneseve si më poshtë :

- Industria Ushqimore & Drithëra

- Industria e Çelikut

- Industria  e Drurit & Letrave

- Industria  e Tekstileve

- Industria e Ndertimit

GJURMIMI GPS

Në çdo kohë, në çdo vend, kamionat tonë dhe mallrat tuaja janë në gjurmim falë teknologjisë të fundit që ne kemi instaluar në çdo kamion dhe në zyrat tona. Kjo është mënyra më e shpejtë për të kontrolluar statusin e dërgesës suaj. Teknologji gjeo-lokalizimi e sofistikuar dhe e kompjuterizuar. Bazuar në teknologjinë satelitore, zhvilluar dhe përmirësuar çdo vit për më shumë se 10 vjet.

 

RRJETI OPERIMIT

Për një shërbim të cilësisë të lartë, kompania Maloku TRANS sh.p.k operon me transport të rregullt nga Shqipëria dhe për Shqipërinë (import dhe eksport) me vendet : GREQI, TURQI, GJERMANI, ÇEKI, KOSOVË, AUSTRI, ITALI, FRANCE, ZVICER. 

 

Së shpejti Maloku Trans do të sigurojë transport në të gjithë vendet e tjera të Europës.

Shërbime

Kamion per transport
Kamion per transport
Transport bojrash, materialesh ndertimi
Transport bojrash, materialesh ndertimi
Transport industria ushqimore
Transport industria ushqimore
Transport industrial tekstile, Transport konfeksionesh
Transport industrial tekstile, Transport konfeksionesh
Transport me kamion me mushama
Transport me kamion me mushama
Transport mermeri, Transport gure dekorativ
Transport mermeri, Transport gure dekorativ
Transport mobiljesh total grupazh
Transport mobiljesh total grupazh
Transport nderkombetar me kamion, Trailer
Transport nderkombetar me kamion, Trailer
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport per elektroshtepiake
Transport per elektroshtepiake
Transport per industrine e celikut
Transport per industrine e celikut
Transport per industrine e drurit dhe letres
Transport per industrine e drurit dhe letres
Transport per lende drusore
Transport per lende drusore
Transport per materiale ndertimi
Transport per materiale ndertimi
Transport profilesh alumini, Transport profilesh hekuri
Transport profilesh alumini, Transport profilesh hekuri

Partnere

maloku-1maloku-2maloku-3maloku-5alpacviroiexhio-shpknolan-groupergotexmaloku-albistonemaloku-albistonemaloku-euroclimamaloku-immomaloku-teuta