Secondary Adv

TECOL ALBANIA shpk

 

Përshkrimi

PRIMALEX PPG
përmirëson botën duke punuar çdo ditë në zhvillimin e bojrave, bojrave dhe materialeve, të cilat kanë shijuar besimin e klientëve tanë për mbi 130 vjet tani. Ne zgjidhim edhe sfidat më të mëdha me përkushtim dhe kreativitet në bashkëpunim të ngushtë me klientët tanë.

MAXMEYER PPG
është një markë evropiane me përvojë mbi 100 vjet në industrinë e bojrave. E themeluar për herë të parë në vitin 1895 si "Colorifico Italiano" (që do të thotë thjesht "Ngjyrat e Prodhuara Italiane"), MaxMeyer ka evoluar për t'u bërë një nga markat kryesore në botë për përsosjen e bojrave të automjeteve.

MIRKA
është një udhëheqëse botëror ne fushen e materialeve abrasive dhe ofron një gamë të gjerë të zgjidhje themelore të lëmimit për industrinë e lëmimit dhe precizionit të sipërfaqes.

 

HELIOS RESINS
është pjese e Helios Group, tani pjesë e Kansai Paint, një nga prodhuesit kryesorë në botë për bojëra dhe veshje. Sot, Helios Resins prodhon rreth 60,000 ton rrëshirë të lëngshëm në vit, duke përfshirë rrëshirë veshje, rrëshirë të përbërë, dhe polole poliestër për shkume fleksibël PU.

EKAMANT
është prodhuesi dhe eksportuesi i vetëm i Suedisë i produkteve gërryese të veshura. Për dekada të tëra, Ekamant ka shkëlqyer si një novator në fushën e teknologjisë lëmuese. Me burimet në dispozicion të kompanisë si dhe hulumtimin dhe zhvillimin e gjerë, Ekamant do të vazhdojë të shkëlqejë në Shekullin XXI.

 

INVER
Pluhurat per lyerje termostatike janë veshje të ngurta të cilat nuk lëshojnë tretës gjatë aplikimit. Kjo teknologji ul në mënyrë drastike emetimet e dëmshme në atmosferë. Gama e prodhimit INVER përfshin lloje të ndryshme të bojrave pluhur me një gamë të gjerë të hijeve dhe niveleve të shkëlqimit.

Shërbime

Bojra dekoruese, imitim betoni
Bojra dekoruese, imitim betoni
Bojra druri Primalex
Bojra druri Primalex
Bojra per lyerjen e metalit  Primalex
Bojra per lyerjen e metalit Primalex
Bojra per restaurim fasade Primalex
Bojra per restaurim fasade Primalex
Bojra super te bardha Primalex
Bojra super te bardha Primalex
Bojra makine me tharje te shpejte
Bojra makine me tharje te shpejte
Bojra per lyerje makine  Max Meyer
Bojra per lyerje makine Max Meyer
Bojra per lyerje me pjekje
Bojra per lyerje me pjekje
Bojra per makina Max Meyer
Bojra per makina Max Meyer
Stuko per lyerje makinash
Stuko per lyerje makinash
Rezina akrilike
Rezina akrilike
Rezine per sinjalistiken rrugore
Rezine per sinjalistiken rrugore
Rezine per lyerjen e amballazheve dhe paketimeve
Rezine per lyerjen e amballazheve dhe paketimeve
Rezine per lyerje te makinerive industriale
Rezine per lyerje te makinerive industriale
Rezine per lyerje ne plastike dhe dru
Rezine per lyerje ne plastike dhe dru
Rezine per lyerje makinash
Rezine per lyerje makinash
Rezine dekorative
Rezine dekorative
Disqe zmerilues, Letra, materiale ndihmese
Disqe zmerilues, Letra, materiale ndihmese
Materiale abrasive
Materiale abrasive
Vegla abrazive per lyerje makinash
Vegla abrazive per lyerje makinash
Bojra puder Inver
Bojra puder Inver
Bojra pluhur epokside
Bojra pluhur epokside
Pluhur boje per lyerje elektrostatike
Pluhur boje per lyerje elektrostatike
Bojra pluhur per lyerje elektrostatike
Bojra pluhur per lyerje elektrostatike
Bojra pluhur poliuretani
Bojra pluhur poliuretani

Punë të kryera

Lyerje depozita karburanti
Lyerje depozita karburanti
Lyerje me rezine per shatervan, Zogu i Zi
Lyerje me rezine per shatervan, Zogu i Zi
Vijezimi rrugesh, Bashkia Tirane
Vijezimi rrugesh, Bashkia Tirane

Partnere

Max_Meyerprimalex-euMirkaHeliosekamentinver

Video