Secondary Adv

GB Thermo Color

 

Përshkrimi

GB Thermo Color është një kompani me histori shumëvjecare suksesi në sektorin e ndërtimit, nëpërmjet ofrimit të produktet më cilesore në fushën e termoizolimit dhe hidroizolimit. Kompania ofron shitje me shumicë dhe pakicë për produkte të markave më prestigjoze si: Bekament, Akifix, Siniat, BTM Membrane, Eurofis Polisterol, Baufloor si dhe bashkëpunon me kompanitë më të suksesshme të ndërtimit në Shqipëri. Shërbimi është element parësorë i kompanisë GB Thermo Color, ndaj ne ofrojmë asistencë të vazhdueshme për cdo nevojë të klientit. GB Thermo Color ju mundëson mbështetjen që ju nevojitet për të realizuar projektet dhe vizionet tuaja në kohë dhe me cilësi. 

 

Faktorët kyc të sukesit tonë përgjatë viteve kanë qenë :

• Produktet cilësore
• Cmimet konkurruese
• Ekip me përvojë

Çfarë ofron

Kompania GB Thermo Color bashkëpunon me kompanitë lider në tregun botëror si: Bekament, Akifix, Siniat, BTM Membrane, Eurofis Polisterol, Baufloor.

 

Bekament: Bojra të brendshme dhe të jashtme, Bojra fasade, Fasade termike, Kolle , Grafiato, Materiale per sistem kapot, Polisterol për izolim (EPS dhe Grafit), Pigmente etj.

 

Akifix: Vida, upa gipsi, profile, shirita letre, rrjeta xhami, aksesore montimi dhe fiksimi per sistemin e thate. Elementë fiksimi të sistemeve kapot.

Siniat: Profile gipsi, korniza gipsi, aksesorë montimi dhe fiksimi për sistemin e thatë, për tavane të varur, mure ndarës dhe izolim fasade. Pllaka gipsi per mure ndarës, tavane të varur dhe izolim fasade.

 

BTM Membrane: Membrana të bitumit polimer, Membrana sintetike me bazë PVC, Tjegulla kanadeze, Katrama me granil ose pa granil.

Baufloor: Laminate Baufloor

Shërbime

Aksesore gipsi per sistemin e thate Akifix
Aksesore gipsi per sistemin e thate Akifix
Aksesore ndihmes per mure ndares dhe tavane gipsi Akifix
Aksesore ndihmes per mure ndares dhe tavane gipsi Akifix
Varese, Kapese lidhese per gips Akifix
Varese, Kapese lidhese per gips Akifix
Vida dhe Upa gipsi Akifix
Vida dhe Upa gipsi Akifix
Shirita rrjete, letre, fibra xhami Akifix
Shirita rrjete, letre, fibra xhami Akifix
Membrana hidroizolimi bituminoze BTM
Membrana hidroizolimi bituminoze BTM
Membrana hidroizolimi PVC BTM
Membrana hidroizolimi PVC BTM
Membrana hidroizoluese imitim tjegulle BTM
Membrana hidroizoluese imitim tjegulle BTM
Membrana me Granil BTM
Membrana me Granil BTM
Shtresa epokside per hidroizolim BTM
Shtresa epokside per hidroizolim BTM
Fasade termike Bekament
Fasade termike Bekament
Grafiato per fasada Bekament
Grafiato per fasada Bekament
Ngjitesa per pllaka polisteroli EPS Bekament
Ngjitesa per pllaka polisteroli EPS Bekament
Ngjyra per mure te brendshme Bekament
Ngjyra per mure te brendshme Bekament
Nivelues per mure te brendshme Bekament
Nivelues per mure te brendshme Bekament
Niveluesa per muret e jashtme Fasades Bekament
Niveluesa per muret e jashtme Fasades Bekament
Polisterol EPS Grafit Bekament
Polisterol EPS Grafit Bekament
Polisterol EPS i ekspanduar Bekament
Polisterol EPS i ekspanduar Bekament
Polisterol per izolim EPS 30, 100, 120, 150 Bekament
Polisterol per izolim EPS 30, 100, 120, 150 Bekament
Shtresa hidroizoluese Bekament
Shtresa hidroizoluese Bekament
Pllaka gipsi termike dhe hidroizoluese Siniat
Pllaka gipsi termike dhe hidroizoluese Siniat
Profile dhe korniza per sistemin e thate Siniat
Profile dhe korniza per sistemin e thate Siniat
Profile gipsi per izolim fasade Siniat
Profile gipsi per izolim fasade Siniat
Profile alumini per ndertim te thate
Profile alumini per ndertim te thate
Sisteme per tavane te varur Siniat
Sisteme per tavane te varur Siniat
Lesh guri Izocam
Lesh guri Izocam
Membrana hidroizoluese per cati Masterplast
Membrana hidroizoluese per cati Masterplast
Pllaka gipsi  per tavane te varur dhe mure ndares Knauf
Pllaka gipsi per tavane te varur dhe mure ndares Knauf
Pllaka termoizoluese XPS Fibran
Pllaka termoizoluese XPS Fibran
Polisterol per izolim Masterplast
Polisterol per izolim Masterplast
Laminat Baufloor
Laminat Baufloor
Laminat per arredim te brendshem
Laminat per arredim te brendshem
Laminat per kuzhina
Laminat per kuzhina
Laminat per sallon ndenjeje
Laminat per sallon ndenjeje
Laminate per cdo hapesire
Laminate per cdo hapesire

Katalogu

Katalog GB Thermo Color
Katalog GB Thermo Color

Punë të kryera

GB Thermo Color1582126616
GB Thermo Color1582126627
GB Thermo Color1582126637
GB Thermo Color1582126647
GB Thermo Color1582126659
GB Thermo Color1582126670
GB Thermo Color1650445697

Partnere

akifixbekamentsiniatbtm-2020masterplast-2020fibran-2020knauf-2020izocam-2020gb-thermo-color-baufloor