Secondary Adv

ALVISION shpk

 

Përshkrimi

ALVISION sh.p.k punon në një sërë sektorësh ne treg, për më shumë se 9 vjet. Gjatë gjithë kësaj kohe ka zhvilluar njohuri dhe aftësi të konsiderueshme, duke zhvilluar siguri dhe besueshmëri në punë, gjithmonë duke treguar pasion dhe përkushtim. Për këtë vizion të kompanisë ALVISION sh.p.k konsideron klientët si partnere, me të cilët bashkëpunojnë në cdo moment, për të shkëmbyer informacion dhe njohuri me ta në mënyrë që të garantojë një rezultat të vlefshëm dhe efektiv për kerkesat e tyre. Mbështesim klientin në të gjitha kerkesat e tij duke ofruar një shërbim të plotë, nga analiza e kerkesace të klientit deri në realizimin e projekteve, duke ofruar një shërbim me “çelësa në dorë”.

Çfarë ofron

Zgjidhjet E Automatizimit Të Sistemit AlVision Ju Lejojnë Të Menaxhoni:
•    Sistemin e ndriçimit
•    Sistem ngrohjeje
•    Sigurinë aktive dhe pasive
•    Internet dhe lidhje Wi-Fi
•    kamera të brendshme dhe të jashtme
•    video interkom
•    kontrollin e ngarkesës dhe informacionin e konsumit.
•    Optimizimi i burimeve dhe i objekteve
•    Menaxhim i shkëlqyer i të gjitha fushave
•    Ruajtje e ndjeshme e energjisë
•    Menaxhimi i të gjitha aktiviteteve me vetëm një prekje
•    Skenarët e personalizuar të audios / dritat / temperaturës në të gjitha fushat
•    Pajtueshmëri e plotë me pajisjet e ardhshme KNX
•    Sistemi i automatizuar fleksibël që mund të modifikohet dhe ri-konfigurohet me lehtësi
•    Funksionimi është i garantuar edhe në rast të dështimit të pajisjes
•    Kontroll i plotë i të gjitha zonave të punës
•    Monitorimi i të gjitha zonave të punës.
•    Një sistem unik që ju lejon të trajtoni gjithçka në një mënyrë të lehtë dhe pa probleme.
•    Kursim energjie

 

Avantazhet E Automatizimit
•    kontrollin e ndriçimit
•    menaxhimi i sistemit të ngrohjes
•    monitorimi i alarmit
•    energji dhe energji elektrike / menaxhimin e gazit
•    menaxhimin e sistemeve audio dhe video
•    menaxhimin e sistemeve të sigurisë
•    menaxhimin e automatizimit
•    kontrollin e ngarkesës dhe informacionin e konsumit
•    sistemet e ujitjes dhe / ose menaxhimi i serave
•    Hapur për çdo nevojë
•    Të gjitha sistemet përdorin protokollet standarde EIB / KNX dhe TCP / IP dhe ofrojnë fleksibilitet të madh për të kënaqur çdo lloj përshtatjeje.
•    Kursim energjie

Sistemi KNX
SISTEMI KNX DHE SISTEMI I MENAXHIMIT TE GODINES (BMS)  është përdorimi i zgjidhjeve teknologjike per shtëpi dhe ndërtesa. Qëllimi i tij është të përmirësojë nivelet e sigurisë dhe komoditetit, të thjeshtojë aktivitetet e përditshme, të sigurojë kontroll më të madh mbi ndërtesën ose shtëpinë dhe të rrisë kursimin e energjisë.

 

Zgjidhje Automatizimi Per Hotele
AlVision harton dhe krijon zgjidhje të personalizuara të automatizimit për hotelet, vendpushimet dhe objektet turistike. Zgjidhjet e sistemeve AlVision janë të përshtatshëm sipas nevojave tuaja dhe ju lejojnë të zgjidhni, menaxhimin e hoteleve, të reduktoni konsumin, të kurseni energji dhe të ofroni shërbime të reja për klientët.

Automatizim SPA Qëndra Estetike Dhe Mirëqenie
AlVision harton dhe krijon zgjidhje të personalizuara të automatizimit për SPA dhe qendra Wellness. Të gjitha zgjidhjet e Alvision mundësojnë zgjedhjen e menaxhimit të SPA, zvogëlimin e konsumit të energjisë, ofrimin e shërbimeve me cilësi të lartë për klientët dhe kontrollin e çdo zone të qendrës lehtësisht. SPA kërkon një sistem që mund të kontrollojë dhe koordinojë burimet e shumëfishta të nevojshme për të kryer aktivitete të zakonshme. Pajisjet trajtojnë temperaturë, ndriçim, drita dhe aroma të ndryshme dhe sisteme audio dhe sigurie në të gjitha zonat e SPA, nga pishina në zona të përbashkëta, sauna dhe dhoma trajtimi. Cilësimet e kabinës trajtohen me liri të plotë nëpërmjet sistemit të automatizimit, që aktivizon preferencat dhe skenarët e vendosur paraprakisht nga punonjësit, sipas nevojave të çdo konsumatori.

 

Software mbikëqyrje automatizimi
Softueri është i thjeshtë dhe intuitiv dhe është i përshtatur për të kontrolluar dhe menaxhuar të gjitha pajisjet e automatizimit të lidhura me sistemin. Të gjitha detyrat kryhen përmes pajisjeve me prekje ose përmes pajisjeve mobile. Softueri është paracaktuar për të optimizuar çdo burim, për t’u përshtatur në sisteme të ndryshme dhe për të siguruar funksionimin edhe në rast të anomalive. Softueri ju lejon të menaxhoni sistemin e automatizimit të PC-së në siguri të plotë dhe me garancinë që ju do të jeni në gjendje të zgjedhni çdo aspekt të biznesit tuaj: një aset teknologjik që çon në kursimin e energjisë dhe në shërbimet më të fundit gjithashtu duke respektuar mjedisin.

 

Automatizim I Zyrave Dhe Show Room
AlVision harton zgjidhje të personalizuara të automatizimit për vendet e punës me qëllim reduktimin e konsumit të ngrohjes, optimizimin e burimeve të energjisë, menaxhimin e sigurisë dhe sistemeve të ndriçimit dhe rritjen e komoditetit të ndërtesës.

Kontroll i zgjuar
Zyrat , dyqanet ose vendet e tjera të punës janë të pajisura me një sistem automatizimi që ju lejon të menaxhoni dhe kontrolloni disa zona. Kjo mund të bëhet me një softuer të dedikuar përmes kompjuterave personalë, pajisjeve  ne mure me prekje ose pajisjeve mobile.

 

Energjia
Furnitorët tanë industrialë elektrikë mund të përballojnë të gjitha nevojat tuaja për instalim dhe riparim, nga llogjika e kontrollorit te motorëve për të transmetuar atë, pavarësisht se sa e madhe apo e vogël. Ne jemi të pasionuar për ofrimin e shërbimeve shumë të specializuara për aplikimet elektrike industriale. Ekspertiza jonë na lejon të shërbejmë dhe të mbajmë në mënyrë efikase pajisjet e nevojshme për të mbajtur te gjitha kerkesat e klientit.

 

Rrjeti Industrial Dhe Shërbimet E Sigurisë
Ne ofrojmë një gamë të plotë shërbimesh teknologjike që synojnë ta bëjnë biznesin tuaj të kryejnë më me efikasitet dhe siguri. Njohuritë dhe përvoja jonë na lejojnë të përshtatim zgjidhje hardware dhe software për të përshtatur nevojat tuaja gjithnjë në ndryshim të teknologjisë.

 

Auditimet e Rrjetit dhe Sigurisë
Ashtu si pajisjet industriale, rrjeti juaj mund të bëhet i vjetër, i paefektshëm dhe i prekshëm pa mirëmbajtjen e duhur. Çdo vit, miliarda dollarë humbasin për shkak të joproduktive të paplanifikuara dhe mungesës së efikasitetit të rrjetit.

 

 

Wireless Communication Architecture
Filozofia jonë në arkitekturën e komunikimit pa tel bazohet në një parim të shkallëzimit. Lejimi që të filloni në një madhësi që plotëson nevojat tuaja ekzistuese dhe pastaj rritni sistemin tuaj ashtu siç rriten nevojat tuaja. Kosto efektive. Ofertat tona SCADA pa tel përqëndrohen në disa funksione të përbashkëta.

 

Sistemi I Mbrojtjes Ndaj Zjarrit
Një sistem zbulimi zjarri përdor një detektor tymi për të zbuluar një zjarr përpara se të fillojë aktualisht. Një sistem efektiv i zbulimit të zjarrit eliminon dëmet duke siguruar që një zjarr mund të parandalohet para se të fillojë. Një detektor zjarri mund të ketë gjithashtu një lidhje të drejtpërdrejtë me një qendër monitorimi alarmi.

 

Sistemi i shuarjes se zjarrit
Një sistem zjarrfikës i projektuar nga një specialist siguron mbrojtjen më të mirë të mundshme për njerëzit dhe pronën. Në rastin e një zjarri, kjo do të minimizojë dëmin. Inxhinierët tanë gjithmonë zgjedhin llojin e duhur të sistemit të shuarjes automatike dhe agjentit të shuarjes për çdo rast të veçantë në bazë të ngarkesës së zjarrit, llojit të lokaleve dhe aktiviteteve të kryera në to.

Shërbime

Automatizim apartamenti, Vile, Hoteli, Zyre etj
Automatizim apartamenti, Vile, Hoteli, Zyre etj
Automatizim hotelesh per temperature , ndricim dhe audio
Automatizim hotelesh per temperature , ndricim dhe audio
Automatizim hotelesh per tymin, ujin, gazin, grilat dhe sherbime Wireless
Automatizim hotelesh per tymin, ujin, gazin, grilat dhe sherbime Wireless
Automatizim qendrash SPA per leshimin e aromave,temperaturen dhe audion
Automatizim qendrash SPA per leshimin e aromave,temperaturen dhe audion
Automatizim zyre per optimizim burimesh energjie dhe konsumin e saj
Automatizim zyre per optimizim burimesh energjie dhe konsumin e saj
Dizenjim dhe Implementim i sistemeve per menaxhimin e godinave
Dizenjim dhe Implementim i sistemeve per menaxhimin e godinave
Dizenjim,ndertim i rrjeteve kompjuterike
Dizenjim,ndertim i rrjeteve kompjuterike
Instalime per sisteme audio profesionale
Instalime per sisteme audio profesionale
Ndertim i dhomave te monitorimit
Ndertim i dhomave te monitorimit
Ndertim i impjanteve per furnizim me energji
Ndertim i impjanteve per furnizim me energji
Ndertim i sistemeve CCTV
Ndertim i sistemeve CCTV
Ndertim i sistemit BMS
Ndertim i sistemit BMS
Ndertim i sistemit per mbrojtjen nga zjarri
Ndertim i sistemit per mbrojtjen nga zjarri
Projekte per rrjete industriale dhe sherbime sigurie per ambjente pune
Projekte per rrjete industriale dhe sherbime sigurie per ambjente pune
Projektim Zbatim i sistemeve te mbrojtjes ndaj zjarrit
Projektim Zbatim i sistemeve te mbrojtjes ndaj zjarrit
Projektim, ndertim dhe implementim i Data Center
Projektim, ndertim dhe implementim i Data Center
Sherbime per instalimet elektrike ne godina civile dhe sherbimesh
Sherbime per instalimet elektrike ne godina civile dhe sherbimesh
Sherbime zbatimi dhe mirmbajtje per projekte energjie
Sherbime zbatimi dhe mirmbajtje per projekte energjie
Sisteme akses kontrolli me shenues oresh per kompani
Sisteme akses kontrolli me shenues oresh per kompani
Sisteme automatizimi per kontrollin total te gjithe zyrave brenda kompanise
Sisteme automatizimi per kontrollin total te gjithe zyrave brenda kompanise
Sisteme automatizimi per kursim energjie
Sisteme automatizimi per kursim energjie
Sisteme automatizimi per ndertesa civile banimi dhe godina sherbimi
Sisteme automatizimi per ndertesa civile banimi dhe godina sherbimi
Sisteme automatizimi per qendra SPA dhe qendra estetike
Sisteme automatizimi per qendra SPA dhe qendra estetike
Sisteme automatizimi per te gjitha zonat e hoteleve
Sisteme automatizimi per te gjitha zonat e hoteleve
Sisteme KNX per shtepi dhe automatizim ndertesash
Sisteme KNX per shtepi dhe automatizim ndertesash
Sisteme per automatizimin e ndricimit
Sisteme per automatizimin e ndricimit
Sisteme profesionale audio
Sisteme profesionale audio
Zbatim i teknologjise se automatizimit te zyrave dhe Showroom
Zbatim i teknologjise se automatizimit te zyrave dhe Showroom
Zgjidhje  IT per kompani
Zgjidhje IT per kompani
Zgjidhje per furnizim pa nderprerje me energji elektrike
Zgjidhje per furnizim pa nderprerje me energji elektrike

Punë të kryera

The Plaza Hotel Tirana
The Plaza Hotel Tirana
The Rooms Hotel
The Rooms Hotel
Teleperformance
Teleperformance
Nobis Wellness Center
Nobis Wellness Center
Neptun Shpk
Neptun Shpk
Metaj CO
Metaj CO
Hilton Garden Inn Hotel Tirana 2018
Hilton Garden Inn Hotel Tirana 2018
Euromax
Euromax
Aleat Viti 2018
Aleat Viti 2018
Mak Albania Hotel
Mak Albania Hotel
Hotel Supreme
Hotel Supreme
Unique Dent
Unique Dent
Kalaja Rozafes ndricim i jashtem
Kalaja Rozafes ndricim i jashtem
Ndricimi i kalase se Beratit
Ndricimi i kalase se Beratit
Ndricim fasade dhe logo, Hotel InterContinental
Ndricim fasade dhe logo, Hotel InterContinental
Universiteti Polis, Ndricimi
Universiteti Polis, Ndricimi

Partnere

alvision-abbalvision-boschalvision-ekinexalvision-knxalvision-legrandalvision-schneider

Video