Secondary Adv

GES shpk

 

Përshkrimi

GES është një degë e Alvision Shpk, specializuar ne sektorin e energjise fotovoltaike. Kompania Alvision Shpk është krijuar në 2010, operon në Shqiperi dhe tregun rajonal në fushën elektrike, MV / LV, shpërndarjen e energjisë, panele elektrik, zbulim zjarresh automatizimi, sistem i menaxhimit të ndërtesave, sistem i menaxhimit të energjisë, zgjidhje IT , rrjete dhe infrastruktura, komunikimi, ndërhyrjen e sistemit perimetrik, ndriçimi emergjent, sistemi i rrugës dalëse etj. Kompania ka punonjes të kualifikuar për të përfunduar të gjithë zbatimin të implanteve, zgjidhjen e kostove ekonomike pas projektit, gjatë testit dhe komisionimit te sistemeve.

GES përbehet nga një ekip ekspertësh në fushën e sistemeve fotovoltaike dhe janë pikërisht këta ekspertë që do te udhëheqin këdo që është i interesuar për të mësuar më shumë dhe për të filluar rrugëtimin e prodhimit të energjisë elektrike me anë të energjisë diellore.

 

Duke ju sjellë shërbime cilesore, ne ju ofrojmë jo vetëm mundesine të kurseni para duke perdorur energjine diellore por edhe edhe duke ndihmuar mjedisin. Fatura e energjisë elektrike nuk do te jetë më një shqetësim cdo muaj pasi ju do ta prodhoni vetë energjinë elektrike, me avantazhin që do te keni elektricitet edhe kur ka probleme ne rrjet.

 

Garancia kryesore e sistemit të mundësuar nga ne qëndron në partneritetin me firmat më prestigjoze të paneleve fotovoltaike, inverterave,strukturave mbeshtetëse dhe aksesorëve të tjerë.

 

Tërë procesi do shoqërohet me transparencë të plotë pasi do të jeni tërë kohën në kontakt me ekspertët tanë për të diskutuar mbi sistemin tuaj, në mënyrë që në fund ta dini saktësisht për cfarë po paguani dhe cfarë avantazhesh do të keni nga ky investim.

Çfarë ofron

OFROJMË EKSPERTIZËN TONË PËR TË ULUR KOSTOT TUAJA

 

Konsulencë falas

Pas një shqyrtimi të konsumit tuaj mujor/vjetor të energjisë do të njoftoheni se sa mund të kurseni me anë të paneleve fotovoltaike.

 

Ofertë

Do ju paraqitet një propozim me specifikimet e rëna dakord të sistemit dhe madhësinë optimale për të kompensuar energjinë tuaj.

 

Zhvillim i projektit

Ekipi ynë do të krijojë një sistem të personalizuar, i krijuar për të zvogëluar faturat e energjisë dhe per te mbuluar nevojat e konsumit tuaj.

Impiante per shtepi

Sistemet fotovoltaike jane zgjidhja ideale per te prodhuar energjine tuaj duke reduktuar faturat mujore, duke ju lejuar gjithashtu pavaresi ne prodhimin e energjise, madje nese eshte nevoja duke u shkeputur plotesisht nga rrjeti.

 

Impiante per biznes

Sistemet  fotovoltaike per biznese jane nje investim me vlere, ju mund te ulni shpenzimet e energjise dhe te jeni te pandikuar nga rritja e cmimit te energjise. Pavaresia e prodhimit te energjise do ju mbroje nga cdo shkeputje apo problem ne rrjet.

 

Impiante per ferma

Sistemet fotovoltaike te furnizuara me energji diellore ofrojne nje zgjedhje te pershtatshme edhe per fermat pasi jo vetem redukton koston mujore te energjise, por ofron de zgjidhje ndaj problemit te thatesires qe shpesh i prek keto biznese.

Shërbime

Kompani per ndertimin e impjanteve fotovoltaike ne Shqiperi
Kompani per ndertimin e impjanteve fotovoltaike ne Shqiperi
Sisteme me energji diellore per kursimin e energjise ne ndertesa
Sisteme me energji diellore per kursimin e energjise ne ndertesa
Impjante fotovoltaike per projekte private
Impjante fotovoltaike per projekte private
Ndertim i impjanteve fotovoltaike per magazina industriale
Ndertim i impjanteve fotovoltaike per magazina industriale
Impiante fotovoltaike per shtepia fshati pa rryme elektrike
Impiante fotovoltaike per shtepia fshati pa rryme elektrike
Impiante fotovoltaike per sistemet vaditese
Impiante fotovoltaike per sistemet vaditese
Impjante fotovoltaike per kursim energjie per hoteleri
Impjante fotovoltaike per kursim energjie per hoteleri
Instalim i energjise diellore per shtepi private
Instalim i energjise diellore per shtepi private
Instalim impiantesh fotovoltaike
Instalim impiantesh fotovoltaike
Kompani per vendosjen e impjanteve fotovoltaike ne Shqiperi
Kompani per vendosjen e impjanteve fotovoltaike ne Shqiperi
Konsulence teknike per sisteme fotovoltaike
Konsulence teknike per sisteme fotovoltaike
Mirmbajtje te paneleve fotovoltaike
Mirmbajtje te paneleve fotovoltaike
Panele fotovoltaike per cati te rrafshta dhe te pjerrta
Panele fotovoltaike per cati te rrafshta dhe te pjerrta
Panele fotovoltaike per kursim energjie per sera
Panele fotovoltaike per kursim energjie per sera
Panele fotovoltaike per magazina prodhimi
Panele fotovoltaike per magazina prodhimi
Panele fotovoltaike per resorte te medha
Panele fotovoltaike per resorte te medha
Sisteme fotovoltaike per tarraca
Sisteme fotovoltaike per tarraca
Struktura impiantesh fotovoltaike per sisteme te pjerreta dhe te sheshta
Struktura impiantesh fotovoltaike per sisteme te pjerreta dhe te sheshta
Vendosje e panele per furnizim me energji diellore per cati
Vendosje e panele per furnizim me energji diellore per cati
Pasqyra per sistemet me energji diellore
Pasqyra per sistemet me energji diellore
Panele fotovoltaik polikristaline
Panele fotovoltaik polikristaline
Invertera per impiant panelesh fotovoltaike
Invertera per impiant panelesh fotovoltaike
Impiante fotovoltaike me pasqyra monokristaline dhe polikristaline
Impiante fotovoltaike me pasqyra monokristaline dhe polikristaline
Kabuj per pasqyra fotovoltaike
Kabuj per pasqyra fotovoltaike
Aksesore per lidhjen e paneleve fotovoltaike
Aksesore per lidhjen e paneleve fotovoltaike

Punë të kryera

Impiant Fotovoltaik
Impiant Fotovoltaik
FERRACO ne Shkozet Durres
FERRACO ne Shkozet Durres
Sistem fotovoltaik, Primera Group Porcelanosa
Sistem fotovoltaik, Primera Group Porcelanosa
Impianti Fotovoltaik ne fabriken FPM Tuttomobili
Impianti Fotovoltaik ne fabriken FPM Tuttomobili
Montimi Inverter SolarEdge
Montimi Inverter SolarEdge
FPM TuttoMobili
FPM TuttoMobili
Cofra Albania
Cofra Albania
K-AKS shpk
K-AKS shpk
REMAL sh.p.k
REMAL sh.p.k

Partnere

staublisolaredgesmapanasonicfuturasunAxitex-SolarK2-SystemsREC-SolarSRS

Video