Secondary Adv

ALBUJI

 

Përshkrimi

Albuji është kompania lider në Shqipëri dhe Kosovë për filtrimin e ujit. Me eksperincë 15 vjeçare në fushën e filtirimit të ujit sjell për ju produktet dhe sistemet e filtirmit të markave më të mira në botë.Tek ne do gjeni të gjitha llojet e filtrave dhe sistemet e filtrimit të ujit për çdo familje dhe biznes  me çmimet dhe cilësinë më të mirë në treg. Stafi ynë i kualifikuar dhe i certifikuar ndërkombtarisht do t`ju shërbejë në menyre te kulturuar për gjithçka që do ju nevojitet  lidhur me instalimin e produkteve dhe paisjeve të filtirmit. Mbi 100 mijë klientë individë dhe biznese i kanë besuar deri tani aftësive dhe punës tonë, ku këtu mund të theksojmë dhe shumicën e kompanive  dhe biznese  më të rëndësishme për Shqipërinë dhe Kosovën.

Jemi gjithmonë të gatshëm t`ju ndihmojmë në çdo moment që kini nevojë  sepse plotësimi i kërkesave tuaja është kënaqësia jonë. Albuji ka klient të saj firma të mëdha duke ofruar produkte cilësore dhe me çmime ekonomike. Firmat e mëposhtme janë klientët tanë. Albuji ofron impiante filtrimi për firma të ndryshme, dhe filtra për përdorim shtëpiak, duke siguruar instalimin falas.

  

Instalimi


Kompania Albuji siguron instalimin e filtrave ose sistemeve të filtrimit në shtëpitë ose ndërrmarjet tuaja. Me eksperiencën e saj disa vjeçare Albuji me stafin e teknikëve të saj realizon instalimin në kohë dhe me cilësi në ambientet tuaja. Për të gjitha produktet me osmozë të kundërt kompania merr përsipër instalimin falas.

Çfarë ofron

1. Filtra Kartuce dhe Mbajtese
2. Filtra Karboni
3. Impjante osmoze, me ultrafilter per uje te pijshem
4. Impjante Filtrimi
    -Impjante Zbutes
    -Impjante me Karbon aktiv
    -Impjante qe eleminojne hekurin
    -Impjante industriale R.O

Shërbime

Filter per trajtimin e ujit te pishem
Filter per trajtimin e ujit te pishem
Filtra uji karboni per trajtim antiklor ne industri
Filtra uji karboni per trajtim antiklor ne industri
Filtra uji per eleminimin e hekurit dhe magnezit
Filtra uji per eleminimin e hekurit dhe magnezit
Filtra uji per rubinet kuzhine (Direkt ne linje)
Filtra uji per rubinet kuzhine (Direkt ne linje)
Filtra uji per vendosje ne lokale dhe restorante
Filtra uji per vendosje ne lokale dhe restorante
Filtra uji poshte lavamanit me pompe
Filtra uji poshte lavamanit me pompe
Filtra uji profesional per hoteleri
Filtra uji profesional per hoteleri
Impjante industrial per filtrimin e ujit
Impjante industrial per filtrimin e ujit
Kartuce per filtra uji
Kartuce per filtra uji
Makineri per filtrimin e ujit
Makineri per filtrimin e ujit
Makineri uji per zyra dhe shtepi me sistem filtrimi
Makineri uji per zyra dhe shtepi me sistem filtrimi
Mbajtese filtri uji Duplex dhe Triplex
Mbajtese filtri uji Duplex dhe Triplex
Sisteme filtrimi uji R.O. me 5 faza me pompe
Sisteme filtrimi uji R.O. me 5 faza me pompe
Ultra filter uji me osmoz te kundert
Ultra filter uji me osmoz te kundert
Zbutesa uji automatik
Zbutesa uji automatik
Filtrim industrial per fabrika
Filtrim industrial per fabrika
Sisteme filtrimi profesional per komplekse banimi, pallate etj
Sisteme filtrimi profesional per komplekse banimi, pallate etj
Laborator per analiza uji
Laborator per analiza uji
Sisteme filtrimi uji per komplekse turistike
Sisteme filtrimi uji per komplekse turistike
Sisteme filtrimi uji per spitale
Sisteme filtrimi uji per spitale

Katalogu

Katalog ALBUJI

Punë të kryera

Fshati turistik Startek, Hamallaj
Fshati turistik Startek, Hamallaj
Fshati turistik Valamar, Hamallaj
Fshati turistik Valamar, Hamallaj
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Uji Dukat
Uji Dukat
Glina
Glina
Coca-Cola Bottling Shqiperia
Coca-Cola Bottling Shqiperia
Birra Stela
Birra Stela
Birra Korca
Birra Korca
Fabrika e pijeve JULI, Nikel, Fushe Kruje
Fabrika e pijeve JULI, Nikel, Fushe Kruje

Partnere

albuji-atlasfiltrialbuji-dupontalbuji-eslialbuji-hachalbuji-pallcorporationalbuji-pentairalbuji-prominentalbuji-salienalbuji-suezalbuji-teamhome

Certifikime

  

Referenca

Filiali Kosove

Adresa: Rruga Nënë Tereza, Nr 101, Fushe-Kosove
Tel: 044727244
E-mail: albuji@yahoo.com
Web: www.albuji.com

Video