Secondary Adv

TeknoNet Albania

 

Përshkrimi

Gree eshte kompania me e madhe ne bote e sistemeve te kondicionimit profesionale & familjare. Eshte marka nr 1 e prodhimit te kondicionereve ne bote"
1 në 3 kondicioner të shitur në mbarë botën prodhohen nga GREE.

 

Nr 1 i prodhimit të kondicionerëve

• Kapaciteti i prodhimit 50,000,000 Sete Kondicionerësh Split
• Kapaciteti i prodhimit 5,500,000 Sete Qëndror
• 8 baza prodhimi
• 170,000,000 përdorues të kondicionerëve Gree

 

Kompania Gree Electric Appliances e Zhuhait, themeluar me 1991, eshte prodhuesi me i madh ne bote i sistemeve te kondicionimit e cila prodhon dhe tregton sisteme kondicionimi profesionale dhe familjare. Fale zgjedhjes se 300 milion konsumatoreve, Gree shitet gjeresisht ne me shume se 200 shtete. Veprimet ndertojne te ardhmen, risia sjell arritjet. Perspektiva e Gree eshte kembengulja ne filozofine e pasionit ndaj biznesit, inovacionit dhe realizimit. Ne synojme krijimin e nje kompanie te qendrueshme nder vite dhe nje jete me te shendetshme per shoqerine. Kompania Gree eshte lider per sistemet e kondicionimit profesionale & familjare, me konsum te ulet energjie, me kreditim me 0 % interes per biznese & familjare Per qendra biznesi, pallate, hoteleri ,shtepi, vila etj.

Çfarë ofron

NGROHJE - FTOHJE - VENTILIM
Sisteme kondicionimi Split, Multisplit
Sisteme kondicionimi Qendrore
Sisteme kondicionimi VRF
Sisteme kondicionimi Chiller
Pompa nxehtesie
Kaldaja dhe Radiatore
Ngrohje nga dyshemeja
Rooftop dhe AHU
Sisteme Aspirimi dhe Ventilimi
Rikuperator per trajtimin e ajrit
Pastrues ajri dhe Delageshtues

 

DHOME TEKNIKE
Prodhimi i ujit te ngrohte sanitar
Bolitor 80ltr deri ne 2500ltr
Panele diellore
Pompe nxehtesie
Kaldaja me gaz dhe elektrike
Grupi i pompave te ujit
Trajtim dhe filtrim uji

IMPJANTE HIDRAULIKE
Rrjeti i shkarkimeve te ujrave te ndotura
Rrjeti i shkarkimeve te ujrave te bardha
Rrjeti i furnizimit me uje
Kaseta dhe grupe inkaso
Rrjeti i aspirimit te tualeteve
Sisteme  kullimit te ujrave te shiut
Sistemi i vaditjes
Trajtim dhe filtrim uji

 

MKZ
Sisteme mbrojtje kunder zjarrit me splinker
Sisteme mbrojtje kunder zjarrit me kasete
Tubacione dhe rakorderi
Grupi i pompave MKZ
Sistemi i sinjalistikes
Plani i evakuimit

 

SPECIALE
Ngrohje pishine
Sisteme kondicionimi per Marine
Sisteme kondicionimi per Rulot
Dezinfektim ambjentesh sanitare
Sisteme kondicioimi per Server room

Shërbime

Sisteme profesionale kondicionimi
Sisteme profesionale kondicionimi
Sisteme VRF me gaz
Sisteme VRF me gaz
Sisteme Multi VRF me kompresoret me eficense te larte
Sisteme Multi VRF me kompresoret me eficense te larte
Sisteme me uje  Chiller
Sisteme me uje Chiller
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme kondicionimi rezidenciale
Sisteme kondicionimi gjysem profesionale
Sisteme kondicionimi gjysem profesionale
Fan coil kasete Gree
Fan coil kasete Gree
Fan coil tokesor
Fan coil tokesor
Fan Koil kanalor
Fan Koil kanalor
Heqes lageshtire me veteshkarkim uji
Heqes lageshtire me veteshkarkim uji
Heqes lageshtire
Heqes lageshtire
Kondicioner kolone Inverter
Kondicioner kolone Inverter
Kondicioner super inverter profesional A+++
Kondicioner super inverter profesional A+++
Kondicionere mural me vetepastrim A++
Kondicionere mural me vetepastrim A++
Kondicionere portabel
Kondicionere portabel
Kondicionere te levizshem
Kondicionere te levizshem
Mini chiller me kapacitet nga 8kW deri ne 42KW
Mini chiller me kapacitet nga 8kW deri ne 42KW
Mini VRF Inverter
Mini VRF Inverter
Njesi e brendshme VRF kanalore me kapacitet 14-54kW
Njesi e brendshme VRF kanalore me kapacitet 14-54kW
Njesi e jashtme per sistem multisplit
Njesi e jashtme per sistem multisplit
Njesi te brendeshme kanalore
Njesi te brendeshme kanalore
Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave
Pastrues ajri kunder pluhurave dhe aromave
Pompe nxehtesie monobllok  Versati
Pompe nxehtesie monobllok Versati
Sisteme kondicionimi per anije
Sisteme kondicionimi per anije
Sisteme kondicionimi per ashensore
Sisteme kondicionimi per ashensore

Punë të kryera

Everest-Shpk
Everest-Shpk
Fabrika Birra Korca
Fabrika Birra Korca
Hotel Argjiro
Hotel Argjiro
Hotel Colosseo, Tirane
Hotel Colosseo, Tirane
Hotel Dhermi
Hotel Dhermi
A-M Clothes
A-M Clothes
Kopshti Wee Kids
Kopshti Wee Kids
Lounge Bao
Lounge Bao
Magazina e kafes Segafredo
Magazina e kafes Segafredo
New Yorker
New Yorker
Pajtoni Center
Pajtoni Center
Projekti Mozart
Projekti Mozart
Restorant Gzona
Restorant Gzona
Tirana Garden Building
Tirana Garden Building
Valamar, Hamallaj
Valamar, Hamallaj
Vila Toskana
Vila Toskana
Zara Tirane
Zara Tirane
Hotel Dhermi
Hotel Dhermi
Apartament tek Kompleksi Delijorgji, Tirane
Apartament tek Kompleksi Delijorgji, Tirane
Stadiumi Arena Kombetare
Stadiumi Arena Kombetare
Vile private, Tirane
Vile private, Tirane
Hotel Rozafa Blue,Shengjin
Hotel Rozafa Blue,Shengjin
Pallati Mozart Tirane
Pallati Mozart Tirane
Radison Collection, Tirane
Radison Collection, Tirane