Secondary Adv

Format Plus

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Realiteti Format Plus eshte formuar nga nje eksperience 25 vjecare ne perpunimin dhe transformimin e gres porcelanatit. Midis Italise dhe Shqiperise, arrijme te realizojme projekte me materialet me cilesore dhe aktuale.

Produktet qe ne ofrojme jane te ndara ne keto kategori:
-Lavaman
-Banko kuzhine
-Tavolina
-Dekore
-Realizime te ndryshme

Shërbime

Prodhim lavamanesh porcelani
Prodhim lavamanesh porcelani
Lavaman banjoje me porosi sipas kerkeses
Lavaman banjoje me porosi sipas kerkeses
Lavaman me gres porcelan me porosi
Lavaman me gres porcelan me porosi
Lavaman porcelani me porosi
Lavaman porcelani me porosi
Lavaman tualeti per bare, restorante me porosi
Lavaman tualeti per bare, restorante me porosi
Tavolina kafeje me suprine imitim guri
Tavolina kafeje me suprine imitim guri
Tavolina me suprina porcelani
Tavolina me suprina porcelani
Tavolina me suprine gres porcelani
Tavolina me suprine gres porcelani
Tavolina mesi me suprina porcelani
Tavolina mesi me suprina porcelani
Tavolina ngrenie me syprine porcelani imitim mermeri
Tavolina ngrenie me syprine porcelani imitim mermeri
Banak kuzhine porcelan imitim graniti
Banak kuzhine porcelan imitim graniti
Bango kuzhine me porcelan imitim mermeri
Bango kuzhine me porcelan imitim mermeri
Banko kuzhine me gres porcelan imitim kuarci
Banko kuzhine me gres porcelan imitim kuarci
Ishull kuzhine i veshur me porcelan imitim kuarci
Ishull kuzhine i veshur me porcelan imitim kuarci
Ishull kuzhine me pllaka porcelani imitim mermeri
Ishull kuzhine me pllaka porcelani imitim mermeri
Ishull kuzhine me veshje porcelani
Ishull kuzhine me veshje porcelani
Veshje e banakut te recepsionit me porcelan
Veshje e banakut te recepsionit me porcelan
Veshje e oxhakut me pllake porcelan
Veshje e oxhakut me pllake porcelan
Veshje oxhaku me pllake porcelani
Veshje oxhaku me pllake porcelani
Dekore murale me porcelan
Dekore murale me porcelan
Veshje kolonash me pllake porcelani
Veshje kolonash me pllake porcelani
Shkalle te brendshme te veshura me porcelan
Shkalle te brendshme te veshura me porcelan
Pllaka mozaik per shtrime ne dysheme
Pllaka mozaik per shtrime ne dysheme
Pllaka mozaik porcelani per ambjente te jashtme
Pllaka mozaik porcelani per ambjente te jashtme
Pllaka porcelani imitim mermeri per veshje dyshemeje
Pllaka porcelani imitim mermeri per veshje dyshemeje

Filiale

FABRIKA
Vlore
Rruga Leonidha Naci 17, Vlorë 9402, Albania

 

Pike shitjesh
Sassuolo
Via Madonna di Corticella, 1, 42122, Corticella RE, Italy

 

SHOWROOM
 TIRANE
Rruga Dervish Hima, Tirana, Albania

Video