Secondary Adv

Punime druri Sokoli

 

Përshkrimi

Prej vitesh tashme, Sokoli ka bere emer ne tregun e punimeve dekorative te drurit. Gjithe stafi punon që t'ju sjellin punime me dru ne nivele ekselente dhe qe permbushin te gjitha kerkesat dhe pritshmerite tuaja. 

 

Nëse na besoni projektin tuaj, i keni besuar një ekipi profesionestësh ndërtimin dhe realizimin e tij me efiçencë dhe cilësi maksimale.  Ne kryejmë punimet më cilësore prej druri, me eksperiencë, garanci dhe një çmim konkurues ne treg. 

 

Përmes krijimtarisë të vazhdueshme dhe përkushtimit ndaj shërbimit ndaj klientit, kemi fituar besimin e klientëve dhe vazhdojnë të rriten në industrinë e punimeve druri.  Ejani, bëhuni edhe ju një prej klientëve tanë të kënaqur.

Çfarë ofron

Me një vëmendje të veçantë ndaj detajeve, pasionit për krijimtarinë, Kompania Sokoli ka arritur të krijojë një identitet të fortë në tregun e punimeve druri dekorative:

 

1. Punime Rezidenciale: Çati Druri, struktura druri, mbulesa të jashtme, gaxebo, shtepi pushimi etj;

2. Punime Interior me dru: Shkallë druri, veshje murale, oxhaqe, ornamente etj;

3. Shtrime me dru: Shtresa parketi, mbulime me dru, dekorime objektesh, veshje fasadash etj. 

Shërbime

Cati druri me polisterol per termoizolim
Cati druri me polisterol per termoizolim
Veshje tavani me dru dhe lesh guri
Veshje tavani me dru dhe lesh guri
Dekorim lokalesh
Dekorim lokalesh
Gardhe per lokale
Gardhe per lokale
Konstruksione per cati druri
Konstruksione per cati druri
Mirembajtje objektesh prej druri
Mirembajtje objektesh prej druri
Mirembajtje per lokale plazhi
Mirembajtje per lokale plazhi
Mirembajtje per shtepi plazhi
Mirembajtje per shtepi plazhi
Ndertim cati druri me izolim me katrama
Ndertim cati druri me izolim me katrama
Ndertim druri per beach bar
Ndertim druri per beach bar
Ndertime me dru ne plazh
Ndertime me dru ne plazh
Punime druri per tavane
Punime druri per tavane
Punime konstruksione druri
Punime konstruksione druri
Shtepi druri dekorative
Shtepi druri dekorative
Shtrime ambjentesh te jashtme me parket druri
Shtrime ambjentesh te jashtme me parket druri
Shtrime me parket druri masiv
Shtrime me parket druri masiv
Shtrime pishinash me pedan dhe dru
Shtrime pishinash me pedan dhe dru
Streha me punim druri
Streha me punim druri
Tavan me veshje druri dhe izolim me lesh guri
Tavan me veshje druri dhe izolim me lesh guri
Tavolina druri per ambiente te jashteme
Tavolina druri per ambiente te jashteme
Tavolina per fruta perime tip tezgash
Tavolina per fruta perime tip tezgash
Tavolina te rrumbullakta per fruta perime
Tavolina te rrumbullakta per fruta perime
Tenda me punim druri
Tenda me punim druri
Veshje me dru natyral per tavan
Veshje me dru natyral per tavan
Punime per pedana druri
Punime per pedana druri

Punë të kryera

Punime druri Sokoli1613130051
Punime druri Sokoli1613130064
Punime druri Sokoli1613130074
Punime druri Sokoli1613130084
Punime druri Sokoli1613130113
Punime druri Sokoli1613130206
Punime druri Sokoli1613130226
Punime druri Sokoli1613130250
Punime druri Sokoli1613130272
Punime druri Sokoli1613130286
Punime druri Sokoli1613130307
Punime druri Sokoli1613130316
Shtrime me dru per lokale
Shtrime me dru per lokale
Cati e punuar me drure
Cati e punuar me drure
Konstruksion druri
Konstruksion druri
Shtrim parketi ne apartament
Shtrim parketi ne apartament
Tende druri per shtepi private
Tende druri per shtepi private
Cati druri
Cati druri
Kangjella druri
Kangjella druri
Konstruksion druri i lyer me te bardhe per ballkone
Konstruksion druri i lyer me te bardhe per ballkone
Konstruksion druri per cati
Konstruksion druri per cati
Konstruksion druri per mbulimin e oborrit
Konstruksion druri per mbulimin e oborrit
Konstruksion druri per oborr
Konstruksion druri per oborr
Konstruksion per porten hyrese
Konstruksion per porten hyrese
Mbulim catie me tjegullaa
Mbulim catie me tjegullaa
Mbulim catie
Mbulim catie
Mbulim oborri me strehe druri
Mbulim oborri me strehe druri
Raft druri per ekspozimin e produkteve
Raft druri per ekspozimin e produkteve
Shkalle druri per banesa dhe vila
Shkalle druri per banesa dhe vila
Shtrim parketi
Shtrim parketi
Strehe druri per oborre , ambjente te jashtme
Strehe druri per oborre , ambjente te jashtme
Strehe per hyrje pallati
Strehe per hyrje pallati
Strehe per oborre
Strehe per oborre
Konstruksione druri per cati
Konstruksione druri per cati
Punim druri per oborre
Punim druri per oborre
Strehe druri per ballkon
Strehe druri per ballkon
Biznes, mbyllje ambienti me strehe druri
Biznes, mbyllje ambienti me strehe druri
Dysheme druri per lokal ne bregdet
Dysheme druri per lokal ne bregdet
Dysheme e jashtme restoranti e shtruar me parket druri
Dysheme e jashtme restoranti e shtruar me parket druri
Gaxebo druri, Projektim dhe zbatim
Gaxebo druri, Projektim dhe zbatim
Gaxebo me strukture hekur dhe dru ne oborr vile
Gaxebo me strukture hekur dhe dru ne oborr vile
Konstruksion dhe ndertim catie per shtepi 1 kat
Konstruksion dhe ndertim catie per shtepi 1 kat
Ndarje ambienti verande me mur dekorativ druri
Ndarje ambienti verande me mur dekorativ druri
Realizim tende druri per ballkon shtepie
Realizim tende druri per ballkon shtepie
Shkalle te brendshme me veshje druri, duplex
Shkalle te brendshme me veshje druri, duplex
Shkalle te dekoruara me dru, Vile private
Shkalle te dekoruara me dru, Vile private
Strehe druri, pjese e fasades dekoruese ne hotel
Strehe druri, pjese e fasades dekoruese ne hotel
Strehe me konstruksion druri, Vile private
Strehe me konstruksion druri, Vile private
Tende druri, montuar ne oborr lokali
Tende druri, montuar ne oborr lokali
Veshje fasade me dru, Hotel
Veshje fasade me dru, Hotel
Vile private, strehe me konstruksion druri
Vile private, strehe me konstruksion druri