Secondary Adv

THERMO SWISS

 

Përshkrimi

ThermoSwiss është fabrika më e madhe e prodhimit të polisterolit në Shqipëri. Në vitin 2015 filloi prodhimin fabrika e polisterolit, duke ofruar produkte cilësore dhe më e rëndësishmja, produkte ekologjike. Kjo është bërë e mundur fal kontrollit të vazhdueshëm nga laboratorët më të njohur të këtij sektori në Zvicër dhe Gjermani.

 

Si një kompani I N O V A T I V E , ne vazhdimisht po kërkojmë zgjidhje të reja dhe unike për problemet e konsumatorëve. Ne shtyjmë kufijtë e performancës së produkteve tona për të përmbushur nevojat dhe kërkesat specifike të klientëve tanë.

Nëse doni të izoloni shtëpinë tuaj, Thermoswiss është zgjidhja e duhur:

 

- Cilesia me e larte e Termo-Izolimit

- Teknologji zviceriane e certifikuar.

- Efiçensë e lartë termike

- Mbron ndërtesën kundër agjentëve atmosferik

- Komoditet klimaterik në ndërtese

- Mbron mjedisin

- Kursim deri në 50% të konsumit të energjisë

- Pamje e shkëlqyer e ndërtesës

Katalogu

Katalog THERMO SWISS

Video

Katalogu